Cargèse

Frankrijk
Europa & Mediterraanse kust

Een vakantie in de mooie natuur van Corsica, ten noorden van Ajaccio

Vakantie in Cargèse, Corsica. In een van de mooiste baaien van Corsica ligt Resort Cargèse. Hier beleeft u een all-inclusive vakantie waarin sporten centraal staat. Tijdens uw vakantie op Corsica kunt u lekker gaan tennissen, catamaran zeilen, windsurfen en uiteraard heerlijke wandeltochten maken over Corsica.
Vakantie naar Corsica is genieten van een heerlijk Middellandse Zee klimaat. Cargèse ligt in een baai van Corsica en strekt verder uit in de ruige natuur.

Wat is inbegrepen in uw pakket?

 • Kinderclubs 4 t/m 17 jaar
 • Gastronomische keuken
 • Bar & Snacks
 • Sporten & Activiteiten
 • Dag & Nacht Entertainment

Heerlijk ontspannen in een magische omgeving.

Een baai met diepblauw water en een gouden strand: welkom in Cargèse. De bungalows met hun groene daken spelen verstoppertje in de dichtbegroeide natuur van het Resort. Ze hebben slechts één verdieping en zijn discreet her en der verspreid over de heuvel.

Let nature soothe you where the scrubland meets the sea

Surrounded by mountains, cypresses, pines and olive trees, your children breathe in the smell of sea spray and vegetation. The sea and the Mediterranean landscape are bursting with adventurous opportunities for them. At Mini Club Med, they can make the most of the pool, sea, tennis courts and archery range. Their older brothers and sisters leave Chiuni beach behind and set sail for new horizons with Junior Club Med.

Geniet van een gevarieerd sportprogramma

De grootste sportschool ter wereld! Beoefen bijzondere sporten op alle niveau's. Beginners en gevorderden genieten van de beste materialen en van de lessen van gekwalificeerde G.O®s.

Main restaurant

This main restaurant invites you to enjoy long leisurely mealtimes in its friendly atmosphere.
The buffet serves the best of French cuisine as well as international dishes.

Strandbar

In deze ongedwongen en gezellige bar aan de zee van Corsica kunnen alle gezinsleden overdag een drankje komen drinken; 's avonds is het een aangename plek om te loungen onder de sterrenhemel.


Zwembadbar

Deze bar is praktisch gelegen in het centrum van Clubdorp Cargèse op Corsica. Op het royale terras langs het zwembad kunt u zich aan het eind van de dag met aangename muziek op de achtergrond ontspannen met een heerlijke cocktail.

Frankrijk

Corsica in het kort

 • Oppervlakte: 8.680 km²
 • 2 regio's: Haute-Corse: préfecture Bastia / Corse du Sud: préfecture Ajaccio
 • Officiële taal: Frans en Corsicaans
 • Munteenheid: de euro.

Haal het meeste uit uw verblijf in Cargèse Resort en ontdek de natuurlijke schoonheid en fascinerende cultuur van de Haute Corse.

7 km van het resort: ontdek Cargèse met zijn Griekse en Latijnse kerken, de vissershaven en de jachthaven. De keizerlijke stad Ajaccio,

op 50 km van Club Med ligt de thuisbasis van het Fesch Museum, dat de grootste collectie Italiaanse renaissanceschilderijen heeft.

Op 20 km van Club Med kunt u de natuurreservaten Calanche de Piana, Girolata en Scandola verkennen, die op de
Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.


Cargèse

Vakantie in Cargèse, Corsica. In een van de mooiste baaien van Corsica ligt Resort Cargèse. Hier beleeft u een all-inclusive vakantie waarin sporten centraal staat. Tijdens uw vakantie op Corsica kunt u lekker gaan tennissen, catamaran zeilen, windsurfen en uiteraard heerlijke wandeltochten maken over Corsica.
Vakantie naar Corsica is genieten van een heerlijk Middellandse Zee klimaat. Cargèse ligt in een baai van Corsica en strekt verder uit in de ruige natuur.


 • Een familievakantie tussen het maquis en de golf van Sagona
 • Uitrusten op het strand van Chiuni
 • Ontspannen met de voetjes in het water met uitzicht op zee
 • Breng de dag door met tennis en zeilen
 • Ontdek Girolata en Scandola*** ***Staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst

SAMENVATTING VAN HET RESORT EN REGIO

Praktische informatie

 • PLAGE DU CHIUNI
 • CARGESE
 • 20130
 • Corsica (Cargèse) Frankrijk

Dichtstbijzijnde aankomstpunt:

Luchthaven van Ajaccio

90 minuten

Selecteer een datum en uw vakantiewensen

1.Selecteer de gewenste reisduur, het aantal personen, eventuele luchthaven en vertrekdatum

Reisduur

Vlucht vanaf

Staat er 'Selecteer en bekijk de prijs'? Klik dan op de door u gewenste vertrekdatum en vervolgens op 'Controleer prijs' om een voorstel inclusief vlucht te bekijken.

Alle prijzen zijn een indicatieprijs per volwassene, gebaseerd op dubbele bezetting. Type kamer is afhankelijk van beschikbaarheid. Prijzen en beschikbaarheid laatst gecheckt: 24 uur geleden.

2.Selecteer het aantal reizigers om uw persoonlijke reissom te bekijken

Deze Resorts gaat u ook fantastisch vinden:

*met toeslag

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?