Cargèse

Frankrijk
Europa & Middellandse-Zeekust

Een vakantie in de mooie natuur van Corsica, ten noorden van Ajaccio

Vakantie in Cargèse, Corsica. In een van de mooiste baaien van Corsica ligt Resort Cargèse. Hier beleeft u een all-inclusive vakantie waarin sporten centraal staat. Tijdens uw vakantie op Corsica kunt u lekker gaan tennissen, catamaran zeilen, windsurfen en uiteraard heerlijke wandeltochten maken over Corsica.
Vakantie naar Corsica is genieten van een heerlijk Middellandse Zee klimaat. Cargèse ligt in een baai van Corsica en strekt verder uit in de ruige natuur.

Club Med Cargèse heeft 420 kamers, allemaal gelegen in bungalows met 1 of 2 verdiepingen (geen lift), gelegen in een dennenbos van 21 hectare op een heuvel in een beschermd gebied.

Club

All inclusive vakantie in Corsica, in bungalows van 1 of 2 verdiepingen bevindt zich een functionele kamer met traditioneel comfort. Sommige kamers hebben een tussendeur, voor een verblijf met het gezin.

Oppervlak18 m² - 25 m²
klanten1 - 4 mensen

Naast de activiteiten in de Mini Club Med® organiseren de G.O® ook andere, nieuwe activiteiten, speciaal voor kinderen.

Mini Club Med® (4 t/m 10 jaar)

Creatief en sportief. Kinderen van die leeftijd willen alles tegelijk... In de Mini Club Med® kunnen ze van alles en nog wat ontdekken en doen. Sportieve, speelse en creatieve activiteiten:
li>Sport: Little Tennis, zeilen, kajak, etc...

Creatief: activiteiten rondom het thema natuur (Clean Art planet), knutselen

Expressie: zingen, dansen, muziek maken, voorbereiding voor de show

Spelletjes en animatie

Lunch en snacks

Avondprogramma

9.00 - 17.00 uur, 6 dagen per week


Juniors Club Med (van 11 tot 17 jaar)

De Juniors' Club Med® is de plek waar jongeren onder elkaar zijn en hun eigen activiteiten kiezen uit het aanbod van het Clubdorp.
Ter informatie, geopend tijdens de Franse schoolvakanties.

Sportieve activiteiten: boogschieten, tafeltennis, beach-volleybal, windsurfen etc...

Artistieke activiteiten: dansen, show, crazy signs

Avondprogramma met animatie, film, show...

6 dagen van de week

Babysit-service

van 4 maanden tot 7 jaar

Niet beschikbaar

Speelterrein

De aparte speelterreinen maken geen deel uit van de kinderclubs en zijn vrij toegankelijk voor alle kinderen die met hun ouders in het Clubdorp op vakantie zijn.

Clean Art Planet in de Mini Club Med®

van 4 tot 10 jaar

Clean Planet Art leert kinderen over het milieu. Deze unieke activiteit geeft betekenis aan alle objecten die aanspoelen uit zee: slippers, stukjes plastic, flessen ...
Wanneer de items door volwassenen zijn verzameld op het strand, worden ze gesorteerd, gewassen en gesorteerd op kleur. Daarna kunnen de creatieve workshops voor kinderen in de Mini Club Med® beginnen: ze maken kunst met de objecten, waar vervolgens tentoonstellingen mee worden gehouden.

Sportacademies

De grootste sportschool ter wereld! Beoefen bijzondere sporten op alle niveau's. Beginners en gevorderden genieten van de beste materialen en van de lessen van gekwalificeerde G.O®s.

 • Academie boogschieten
 • Fitnessacademie
 • Tennisacademie
 • Zeilacademie

Sporten

 • Badminton
 • Basketbal
 • Beachvolleybal
 • Volleybal
 • Minivoetbal
 • Windsurfacademie
 • Aquadynamic
 • Kajak
 • Pilates
 • Stand Up Paddleboarding

Sporten

 • Scuba diving
 • Zwemles

Om elke honger te stillen: ontbijt, lunch en diner. En de hele dag door drankjes aan de bar en zoete en hartige tussendoortjes met het arrangement "Snacks en drankjes".


Strandrestaurant

In dit restaurant op het strand met weids uitzicht over het water maakt u voor alle maaltijden uw keuze van de internationale buffetten.

Prijs is inclusief:

Drinks served by the glass and at the bar only: water, fruit juices and sodas, hot drinks and cocktails with and without alcohol, wines and local and international spirits.
A selection of sweet and savoury snacks.

Met toeslag:

Champagnes, VSOP and XO spirits, bottled and canned drinks are available from vending machines in some of our Resorts and/or at the Club Med Boutique. Certain super-premium brands and bottled wines are also available à la carte in some of our restaurants and bars.


Strandbar

In deze ongedwongen en gezellige bar aan de zee van Corsica kunnen alle gezinsleden overdag een drankje komen drinken; 's avonds is het een aangename plek om te loungen onder de sterrenhemel.


Zwembadbar

Deze bar is praktisch gelegen in het centrum van Clubdorp Cargèse op Corsica. Op het royale terras langs het zwembad kunt u zich aan het eind van de dag met aangename muziek op de achtergrond ontspannen met een heerlijke cocktail.

Frankrijk

Corsica in brief

- Surface area: 8,680 sq km

- 2 Départements: Haute-Corse: préfecture Bastia / Corse du Sud: préfecture Ajaccio

- Official language: French and Corsican

- Currency: the Euro.

Make the most of your stay at Cargèse Resort to discover the natural beauty and fascinating culture of the Haute Corse region.

7 kms from the Resort, discover Cargèse with its Greek and Latin churches, its fishing port and marina.

50 kms from Club Med, the imperial city of Ajaccio is home to the Fesch Museum, which has the largest collection of Italian Renaissance paintings.

20 kms from Club Med, discover the Calanche de Piana, the Girolata and Scandola nature reserves, which are UNESCO World Heritage Sites.

Geen bijzondere voorzorgsmaatregelen noodzakelijk.

Geldig paspoort of geldige nationale identiteitskaart


Cargèse

Vakantie in Cargèse, Corsica. In een van de mooiste baaien van Corsica ligt Resort Cargèse. Hier beleeft u een all-inclusive vakantie waarin sporten centraal staat. Tijdens uw vakantie op Corsica kunt u lekker gaan tennissen, catamaran zeilen, windsurfen en uiteraard heerlijke wandeltochten maken over Corsica.
Vakantie naar Corsica is genieten van een heerlijk Middellandse Zee klimaat. Cargèse ligt in een baai van Corsica en strekt verder uit in de ruige natuur.


 • Een familievakantie tussen het maquis en de golf van Sagona
 • Uitrusten op het strand van Chiuni
 • Ontspannen met de voetjes in het water met uitzicht op zee
 • Breng de dag door met tennis en zeilen
 • Ontdek Girolata en Scandola*** ***Staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst

Praktische informatie

PLAGE DU CHIUNI
CARGESE 20130
Corsica (Cargèse) Frankrijk
Luchthaven van Ajaccio
90 minuten

Wat is inbegrepen in uw pakket?

 • Kinderclubs 4 t/m 17 jaar

 • Gastronomische keuken

 • Bar & Snacks

 • Sporten & Activiteiten

 • Dag & Nacht Entertainment

Bekijk onze prijzen en wijzig uw criteria

1.Bepaal uw criteria

Reisduur

Vlucht vanaf

Staat er 'Selecteer en bekijk de prijs'? Klik dan op de door u gewenste vertrekdatum en vervolgens op 'Controleer prijs' om een voorstel inclusief vlucht te bekijken.

Alle prijzen zijn een indicatieprijs per volwassene, gebaseerd op dubbele bezetting. Type kamer is afhankelijk van beschikbaarheid. Prijzen en beschikbaarheid laatst gecheckt: 24 uur geleden.

2.Selecteer het aantal gasten en bekijk het aanbod

Deze Resorts gaat u ook fantastisch vinden: