Cap Skirring

Senegal
Afrika

Een luxe vakantie in de weelderige natuur van Senegal

Resort Cap Skirring wordt gewaardeerd vanwege de 9-holesbaan, die op sommige delen langs de zee loopt. Ook de tochtjes met een catamaran vallen goed in de smaak. De vakantiedagen in Senegal verstrijken met lange, ontspannende baden, excursies en activiteiten in de Club Med fitness.

*Met toeslag

U logeert tussen de kokosbomen, vlak aan het strand.

Lekker relaxen in de schaduw van de rieten daken en okergele muren. De sfeer in de kamers is geïnspireerd door de traditie uit het Casamance-gebied. Binnen zijn wit en amandelgroen de dominerende kleuren. Uw middagdutje met ruisende palmbomen op de achter...

Enjoy a playing field as vast as nature itself

De grootste sportschool ter wereld! Beoefen bijzondere sporten op alle niveau's. Beginners en gevorderden genieten van de beste materialen en van de lessen van gekwalificeerde G.O®s.

Wellness activiteiten

With energy points stimulated, and body and mind perfectly relaxed, slip into a realm of total wellness and relaxation.
Discover a world of total relaxation and enjoy the pleasures of wellness and beauty treatments.

Faciliteiten

Hoofdrestaurant

De centrale locatie van dit restaurant en het buffetmenu maken het de perfecte plek om op elk moment van de dag een hapje te eten. Het uitzicht op de zee en het zwembad creëert een geweldige achtergrond en de vriendelijke sfeer maakt het de ideale plek om te ontspannen met vrienden of te genieten van een informele maaltijd met het gezin.


Restaurant 'Diola'

De Diola ligt direct aan het strand, dus er bestaat geen betere plek voor een heerlijk avondmaal in een prachtige omgeving!
Geniet van vers gevangen gegrilde kreeften (tegen meerprijs), een echte traktatie voor de feestdagen. Het restaurant heeft bediening en is alleen op bepaalde avonden geopend, dus zorg ervoor dat u uw tafel snel bij de receptie boekt!

Hoofdbar

Deze bar met rieten dak bij het zwembad in het centrum van Resort Cap Skirring (Senegal) is de ideale plaats om samen of met vrienden een drankje te komen drinken. Rond de dansvloer kunt u hier 's avonds aangenaam loungen. Bij deze bar zijn ook snacks verkrijgbaar en kunt u een keuze maken uit ons sigarenassortiment (tegen betaling).


Strandbar

De stijl van deze bar bij de kokospalmentuin is enigszins exotisch. Overdag kunt u op het terras terecht voor een verkwikkende pauze tijdens uw vakantie in Senegal.


Bar 'Golf'

Bij de golfbaan van Cap Skirring, Senegal.

Senegal

Het Resort ligt aan de Atlantische kust, in het zuiden van Senegal, in de regio Casamance. Deze regio grenst in het noorden aan Gambia, in het zuiden aan Guinea.

Inentingen, preventieve medicatie.

Controleer vóór vertrek aan welke formaliteiten u moet voldoen.

Inenting tegen gele koorts (bij een erkende instelling) is absoluut noodzakelijk ook als dit door de autoriteiten niet verplicht wordt gesteld.

Aanbevolen inentingen:
Difterie
Polio
Tetanus
Hepatitis A en B
Tyfus

Sommige parasitaire ziekten en virussen worden door muggen overgebracht, het gebruik van voor de tropen geschikte middelen tegen muggen op huid of kleding wordt aangeraden.

Malaria komt in ergste vorm (falciparum) voor; strikte preventieve maatregelen (medicatie en bescherming tegen muggen) zijn noodzakelijk.

Inenting tegen hersenvliesontsteking is aan te bevelen (bij nauw en langdurig contact met de lokale bevolking tijdens het droge seizoen van december tot juni).

Verpleegster in het Clubdorp aanwezig.

Paspoort geldig tot minimaal 6 maanden na terugkomst.

Let op, het op orde hebben van uw reisdocumenten is uw eigen verantwoordelijkheid.


Cap Skirring

Resort Cap Skirring wordt gewaardeerd vanwege de 9-holesbaan, die op sommige delen langs de zee loopt. Ook de tochtjes met een catamaran vallen goed in de smaak. De vakantiedagen in Senegal verstrijken met lange, ontspannende baden, excursies en activiteiten in de Club Med fitness.

*Met toeslag


  • In dit Resort zijn de heringerichte bar en restaurant op een moderne manier geintregreerd in de lokale cultuur
  • Golfers zullen versteld staan van de schitterende omgeving
  • Ontdek* de Casamance op verschillende manieren
  • Hijs de zeilen langs het strand van 1500m lang

Praktische informatie

BP 46
Kabrousse
27009
Casamance Senegal
Luchthaven van Cap Skirring
5 minuten

Wat is inbegrepen in uw pakket?

  • Gastronomische keuken

  • Bar & Snacks

  • Sporten & Activiteiten

  • Dag & Nacht Entertainment

Meer informatie

Bekijk onze prijzen en wijzig uw criteria

1.Bepaal uw criteria

Reisduur

Vlucht vanaf

Staat er 'Selecteer en bekijk de prijs'? Klik dan op de door u gewenste vertrekdatum en vervolgens op 'Controleer prijs' om een voorstel inclusief vlucht te bekijken.

Alle prijzen zijn een indicatieprijs per volwassene, gebaseerd op dubbele bezetting. Type kamer is afhankelijk van beschikbaarheid. Prijzen en beschikbaarheid laatst gecheckt: 24 uur geleden.

2.Selecteer het aantal gasten en bekijk het aanbod

Deze Resorts gaat u ook fantastisch vinden:

Vanaf 801 € In plaats van 943 € per persoon*
Met vlucht

Agadir

Marokko