Cap Skirring

Senegal
Afrika

Een luxe vakantie in de weelderige natuur van Senegal

Resort Cap Skirring wordt gewaardeerd vanwege de 9-holesbaan*, die op sommige delen langs de zee loopt. Ook de tochtjes met een catamaran vallen goed in de smaak. De vakantiedagen in Senegal verstrijken met lange, ontspannende baden, excursies* en activiteiten in de Club Med fitness.

*Met toeslag

Resort bestaat uit één verdiepingen tellende bungalows, verdeeld over de kokosnoot plantage en de tuinen. Sommige bungalows zijn gelegen aan het strand, gescheiden door dichte en weelderige vegetatie. Het Resort beschikt over 205 kamers.

Club

Luxe all inclusive vakantie in Senegal, in Resort Cap Skirring, Senegal, met bungalows van één of twee verdiepingen hoog, verspreid gelegen tussen de kokospalmen en het park.

Oppervlak15 m² - 23 m²
klanten1 - 3 mensen

Service

De grootste sportschool ter wereld! Beoefen bijzondere sporten op alle niveau's. Beginners en gevorderden genieten van de beste materialen en van de lessen van gekwalificeerde G.O®s.

 • Sports Academy Boogschieten
 • Fitnessacademie
 • Golfacademie
 • Tennisacademie
 • Zeilacademie

Sporten

 • Basketball
 • Strandvoetbal
 • Beachvolleybal
 • Voetbal
 • Tafeltennis
 • Aquadynamic
 • Pilates

Sporten

  Wellness activiteiten

  Faciliteiten

  • Palapas

  Om elke honger te stillen: ontbijt, lunch en diner. En de hele dag door drankjes aan de bar en zoete en hartige tussendoortjes met het arrangement "Snacks en drankjes".


  Hoofdrestaurant

  In dit buffetrestaurant in het centrum van het Resort geniet u, met uitzicht op zee en het zwembad, van de gezellige maaltijden. Op het terras van dit restaurant is roken toegestaan.


  Restaurant 'Diola'

  Dit restaurant aan het strand van Cap Skirring heeft een traditioneel Senegalese keuken. In deze exotische omgeving kunt u 's avonds dineren.Alleen na reservering bij de receptie. Bediening aan tafel.

  Prijs is inclusief:

  Inbegrepen dranken (uitsluitend aan de bar per glas):
  Water, frisdrank, vruchtensap, warme dranken, alcoholhoudende dranken van lokale en internationale merken, wijn, cocktails met en zonder alcohol. Zoete en zoute snacks.

  Met toeslag:

  Niet inbegrepen dranken:
  Champagne, VSOP (very superior old pale), XO (extra old), bepaalde zeer exclusieve merken, flesjes of blikjes frisdrank en anderhalveliterflessen mineraalwater (uit automaat of de Club Med boetiek®).


  Hoofdbar

  Deze bar met rieten dak bij het zwembad in het centrum van Resort Cap Skirring (Senegal) is de ideale plaats om samen of met vrienden een drankje te komen drinken. Rond de dansvloer kunt u hier 's avonds aangenaam loungen. Bij deze bar zijn ook snacks verkrijgbaar en kunt u een keuze maken uit ons sigarenassortiment (tegen betaling).


  Strandbar

  De stijl van deze bar bij de kokospalmentuin is enigszins exotisch. Overdag kunt u op het terras terecht voor een verkwikkende pauze tijdens uw vakantie in Senegal.


  Bar 'Golf'

  Bij de golfbaan van Cap Skirring, Senegal.

  Senegal

  Het Resort ligt aan de Atlantische kust, in het zuiden van Senegal, in de regio Casamance. Deze regio grenst in het noorden aan Gambia, in het zuiden aan Guinea.

  Inentingen, preventieve medicatie.

  Controleer vóór vertrek aan welke formaliteiten u moet voldoen.

  Inenting tegen gele koorts (bij een erkende instelling) is absoluut noodzakelijk ook als dit door de autoriteiten niet verplicht wordt gesteld.

  Aanbevolen inentingen:
  Difterie
  Polio
  Tetanus
  Hepatitis A en B
  Tyfus

  Sommige parasitaire ziekten en virussen worden door muggen overgebracht, het gebruik van voor de tropen geschikte middelen tegen muggen op huid of kleding wordt aangeraden.

  Malaria komt in ergste vorm (falciparum) voor; strikte preventieve maatregelen (medicatie en bescherming tegen muggen) zijn noodzakelijk.

  Inenting tegen hersenvliesontsteking is aan te bevelen (bij nauw en langdurig contact met de lokale bevolking tijdens het droge seizoen van december tot juni).

  Verpleegster in het Clubdorp aanwezig.

  Paspoort geldig tot minimaal 6 maanden na terugkomst. Vanaf 1 juli 2013 geldt een visumplicht voor Senegal. Dit visum moet persoonlijk worden aangevraagd en vingeradrukken zijn vereist. Voordat de visumaanvraag wordt ingediend bij de ambassade, moet van tevoren een betaling worden gedaan en een formulier worden ingevuld. Dit kan bij de ambassade zelf (in Brussel voor mensen woonachtig in Nederland) of online via http://www.snedai.sn/en/. Het visum wordt daarna afgegeven bij de ambassade van Senegal of bij aankomst op de luchthaven Dakar International Airport Leopold Sedar Senghor.


  Cap Skirring

  Resort Cap Skirring wordt gewaardeerd vanwege de 9-holesbaan*, die op sommige delen langs de zee loopt. Ook de tochtjes met een catamaran vallen goed in de smaak. De vakantiedagen in Senegal verstrijken met lange, ontspannende baden, excursies* en activiteiten in de Club Med fitness.

  *Met toeslag


  • In dit Resort zijn de heringerichte bar en restaurant op een moderne manier geintregreerd in de lokale cultuur
  • Golfers zullen versteld staan van de schitterende omgeving
  • Ontdek* de Casamance op verschillende manieren
  • Hijs de zeilen langs het strand van 1500m lang

  Praktische informatie

  B.P 46
  KABROUSSE 27009
  Casamance Senegal
  Luchthaven van Cap Skirring
  5 minuten

  Wat is inbegrepen in uw pakket?

  • Gastronomische keuken

  • Bar & Snacks

  • Sporten & Activiteiten

  • Dag & Nacht Entertainment

  Bekijk onze prijzen en wijzig uw criteria

  1.Bepaal uw criteria

  Reisduur

  Vlucht vanaf

  Staat er 'Selecteer en bekijk de prijs'? Klik dan op de door u gewenste vertrekdatum en vervolgens op 'Controleer prijs' om een voorstel inclusief vlucht te bekijken.

  Alle prijzen zijn een indicatieprijs per volwassene, gebaseerd op dubbele bezetting. Type kamer is afhankelijk van beschikbaarheid. Prijzen en beschikbaarheid laatst gecheckt: 24 uur geleden.

  2.Selecteer het aantal gasten en bekijk het aanbod

  Deze Resorts gaat u ook fantastisch vinden:

  Vanaf 858 € In plaats van 1 010 € per persoon*
  Met vlucht

  Agadir

  Marokko