Cap Skirring

Senegal
Africa

Een luxe vakantie in de weelderige natuur van Senegal

Resort Cap Skirring wordt gewaardeerd vanwege de 9-holesbaan*, die op sommige delen langs de zee loopt. Ook de tochtjes met een catamaran vallen goed in de smaak. De vakantiedagen in Senegal verstrijken met lange, ontspannende baden, excursies* en activiteiten in de Club Med fitness.

*Met toeslag

Het Resort bestaat uit één verdiepingen tellende bungalows, verdeeld over de kokosnoot plantage en de tuinen. Sommige bungalows zijn gelegen aan het strand, gescheiden door dichte en weelderige vegetatie. Het Resort beschikt over 205 kamers.

1
2

Club

Luxe all inclusive vakantie in Senegal, in Resort Cap Skirring, Senegal, met bungalows van één of twee verdiepingen hoog, verspreid gelegen tussen de kokospalmen en het park.

Wellness activiteiten

With energy points stimulated, and body and mind perfectly relaxed, slip into a realm of total wellness and relaxation.
Discover a world of total relaxation and enjoy the pleasures of wellness and beauty treatments.

Faciliteiten

Hoofdrestaurant

In dit buffetrestaurant in het centrum van het Resort geniet u, met uitzicht op zee en het zwembad, van de gezellige maaltijden. Op het terras van dit restaurant is roken toegestaan.


Restaurant 'Diola'

Dit restaurant aan het strand van Cap Skirring heeft een traditioneel Senegalese keuken. In deze exotische omgeving kunt u 's avonds dineren.Alleen na reservering bij de receptie. Bediening aan tafel.

Hoofdbar

Deze bar met rieten dak bij het zwembad in het centrum van Resort Cap Skirring (Senegal) is de ideale plaats om samen of met vrienden een drankje te komen drinken. Rond de dansvloer kunt u hier 's avonds aangenaam loungen. Bij deze bar zijn ook snacks verkrijgbaar en kunt u een keuze maken uit ons sigarenassortiment (tegen betaling).


Strandbar

De stijl van deze bar bij de kokospalmentuin is enigszins exotisch. Overdag kunt u op het terras terecht voor een verkwikkende pauze tijdens uw vakantie in Senegal.


Bar 'Golf'

Bij de golfbaan van Cap Skirring, Senegal.

Senegal

Het Resort ligt aan de Atlantische kust, in het zuiden van Senegal, in de regio Casamance. Deze regio grenst in het noorden aan Gambia, in het zuiden aan Guinea.

Inentingen, preventieve medicatie.

Controleer vóór vertrek aan welke formaliteiten u moet voldoen.

Inenting tegen gele koorts (bij een erkende instelling) is absoluut noodzakelijk ook als dit door de autoriteiten niet verplicht wordt gesteld.

Aanbevolen inentingen:
Difterie
Polio
Tetanus
Hepatitis A en B
Tyfus

Sommige parasitaire ziekten en virussen worden door muggen overgebracht, het gebruik van voor de tropen geschikte middelen tegen muggen op huid of kleding wordt aangeraden.

Malaria komt in ergste vorm (falciparum) voor; strikte preventieve maatregelen (medicatie en bescherming tegen muggen) zijn noodzakelijk.

Inenting tegen hersenvliesontsteking is aan te bevelen (bij nauw en langdurig contact met de lokale bevolking tijdens het droge seizoen van december tot juni).

Verpleegster in het Clubdorp aanwezig.

Paspoort geldig tot minimaal 6 maanden na terugkomst.

Let op, het op orde hebben van uw reisdocumenten is uw eigen verantwoordelijkheid.


Cap Skirring

Resort Cap Skirring wordt gewaardeerd vanwege de 9-holesbaan*, die op sommige delen langs de zee loopt. Ook de tochtjes met een catamaran vallen goed in de smaak. De vakantiedagen in Senegal verstrijken met lange, ontspannende baden, excursies* en activiteiten in de Club Med fitness.

*Met toeslag


  • In dit Resort zijn de heringerichte bar en restaurant op een moderne manier geintregreerd in de lokale cultuur
  • Golfers zullen versteld staan van de schitterende omgeving
  • Ontdek* de Casamance op verschillende manieren
  • Hijs de zeilen langs het strand van 1500m lang

Praktische informatie

B.P 46
KABROUSSE 27009
Casamance Senegal
Luchthaven van Cap Skirring
5 minuten

Wat is inbegrepen in uw pakket?

  • Gastronomische keuken

  • Bar & Snacks

  • Sporten & Activiteiten

  • Dag & Nacht Entertainment

Bekijk onze prijzen en wijzig uw criteria

1.Bepaal uw criteria

Reisduur

Vlucht vanaf

Staat er 'Selecteer en bekijk de prijs'? Klik dan op de door u gewenste vertrekdatum en vervolgens op 'Controleer prijs' om een voorstel inclusief vlucht te bekijken.

Alle prijzen zijn een indicatieprijs per volwassene, gebaseerd op dubbele bezetting. Type kamer is afhankelijk van beschikbaarheid. Prijzen en beschikbaarheid laatst gecheckt: 24 uur geleden.

2.Selecteer het aantal gasten en bekijk het aanbod

Deze Resorts gaat u ook fantastisch vinden:

Vanaf 812 € In plaats van 956 € per persoon*
Met vlucht

Agadir

Marokko