RESERVEER VANDAAG NOG UW LAST-MINUTE VAKANTIE

Het is niet te laat om uw last-minute vakantie te boeken! Boek vandaag nog en profiteer van onze aanbiedingen om uw favoriete bestemmingen te ontdekken.

)

Last Minutes
Tot 15%* korting per persoon

Last Minute aanbieding (Minder dan 21 dagen):
*Tot 10% per persoon (tot €300 korting per persoon voor en Standaard/Superior Kamer en tot €400 per persoon voor en Deluxe Kamer en Suite) en op bepaalde datum, -15% per persoon (tot €500 korting per persoon voor en Standaard/Superior Kamer en tot €600 per persoon voor en Deluxe Kamer en Suite) op de prijs van het arrangement, elke vrijdag op de site www.clubmed.nl of in onze Club Med Travel Lounge of uw ANVR reisbureau.

De voorgestelde arrangementen en prijzen gelden voor een logement op basis van een dubbele bezetting (2 personen) en enkel voor de kamercategorieën, vervoersvoorwaarden en begin- en einddatums voor de 'Last Minute'-aanbiedingen op www.clubmed.nl.

Met een vetrekdatum na 21 dagen:
*Tot 10% per persoon (tot €300 korting per persoon voor en Standaard/Superior Kamer en tot €400 per persoon voor en Deluxe Kamer en Suite) en op bepaalde datum, -15% per persoon (tot €500 per persoon voor en Standaard/Superior Kamer en tot €600 per persoon voor en Deluxe Kamer en Suite). Aanbieding geldig op reserveringen gemaakt tussen 01/06/2019 en 30/08/2019 voor bepaalde vertrekdata tussen 22/06/2019 en 19/09/2019 voor een selectie Resorts en Villa’s en Appartementen-Chalets voor volgende zones:

• Afrika, Frankrijk (behalve Corsica), Europa & Middellandse Zee: All-in van min. 3 nachten met of zonder transport, korting toepasbaar op de prijs van het arrangement.

• Winterresorts in Europa: All-in van min. 3 nachten met of zonder transport, korting toepasbaar op de prijs van het arrangement.

Aanbieding zonder services met supplement/ à la carte, eventuele belastingen voor zover beschikbaar en gelimiteerd tot 10 gebruikers van de korting per bestemming, per datum van het begin van het verblijf van de aanbieding, ongeacht welke stad van vertrek en land van reservering. Aanbieding geldig vanaf 4 jaar voor Winterresorts, 6 jaar voor zon bestemmingen, niet-retroactief, niet te combineren met andere aanbiedingen en/of kortingen voor de voorgestelde prijzen van Club Med® met uitzondering van de aanbiedingen “Alleen op vakantie”, “Member gets member” en “Verleng uw vakantie». Aanbieding geldig afhankelijk van beschikbaarheid en onderworpen aan de voorwaarden van Club Med® en huidig Erratum op het moment van de reservering.

Details van de aanbieding (bestemmingen, desbetreffende vertreksteden- en data) in de Club Med Travel Lounge, uw ANVR reisbureau of op www.clubmed.nl

Om uw persoonlijke gegevens aan te laten passen, stuurt u een email naar infonl@clubmed.com of een schriftelijk verzoek naar Club Med, Client Service Center, Stadhouderskade 13, 1054 ES Amsterdam.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?