Zomer, bedankt!

Geniet van tot €700 korting per persoon

Bekijk op deze pagina meer informatie over onze maatregelen omtrent Covid-19.

Weer iets hebben om naar uit te kijken... Boek uw Club Med vakantie

Uw rust is onze prioriteit

Reserveer uw vakantie voor deze zomer nu en u geniet van versoepelde annuleringsvoorwaarden. Vraag ons naar meer informatie.

Veilig blijven, doen we samen

Deze zomer doen we er alles aan om de blauwe lucht van uw vakantie helderder te maken. U kunt erop rekenen dat wij de nodige maatregelen** treffen om u een zorgeloze vakantie te bieden.

Meer weten

Ontdek ook:

Kinderen gratis verblijf

tot 6 jaar

• Onder de 6 jaar: VERBLIJF het hele jaar gratis in alle zonresorts
• Onder de 2 jaar: gratis ook geldig bij luchtvervoer (afhankelijk van de maatschappij)
• 6/11 jaar: tot -50% op het verblijf
• 12/17 jaar oud: tot -20% op het verblijf

Ik vertrek met het gezin

De zomer in de bergen met Club Med

Deze zomer gaan we naar de Alpen!

Wat als u uw volgende zomervakantie in de bergen doorbrengt? In het hart van de Franse en Italiaanse Alpen, maak van de bergen jullie nieuwe speeltuin!

De hoogte in!

Droom iets verder weg over 2020/2021

Tot -15% korting op uw winter

Profiteer van het HAPPY FIRST aanbod van tot -15% per persoon tijdens uw wintersport of zonvakantie ver weg

Genieten

* Zie voorwaarden van de aanbieding>

Voor vertrek t/m 15 september 2020:
De nationale autoriteiten hebben uitzonderlijke maatregelen aangekondigd om de economische stabiliteit van het land, en met name die van de toeristische sector, die door deze gezondheidscrisis ernstig is getroffen, te behouden. Dit noodsysteem voor gezondheidstoestand machtigt toerismeprofessionals specifiek om een ​​krediet te verstrekken dat gelijk is aan de volledige betaling voor verblijven die zijn geannuleerd als gevolg van de Covid-19-crisis sinds 1 maart (verordening nr. 2020-315 van 25 maart 2020). Daarom verstrekt Club Med voor de betrokken verblijven een krediet dat overeenkomt met de reeds betaalde bedragen (inclusief de aanbetalingen). Met dit tegoed, dat 18 maanden geldig is vanaf de uitgiftedatum, kunt u opnieuw een reis plannen naar een van onze resorts en tours van uw keuze, bij dezelfde luchtvaartmaatschappij als de eerste reis inclusief vervoer was. Als het nieuwe reisplan goedkoper is, wordt het verschil gecrediteerd. Als het duurder is, ondersteunen we het verschil tot €200 per volwassene en €100 per kind voor elk reisproject dat vóór 30 juni 2020 is gevalideerd.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?