Wellness rituelen

EEN VAKANTIE IN HET TEKEN VAN WELZIJN

WELLNESS IT IS!

Ontspan tijdens een Club Med-vakantie gericht op welzijn. Yoga, spa-behandelingen of meditatie, neem het ritme aan dat u bevalt.

Op het programma:
• Yogasessies in het gezelschap van een uitzonderlijk aanwezige leraar op het resort
• Wellness-tips om uw lichaam en geest te kalmeren
• Ontdekking van verschillende ontspanningstechnieken
• Magische momenten in de spa

Dit programma is inbegrepen in uw pakket.

Beleef een unieke vakantie

Hoe ziet een dag eruit?

09:30 Groeten aan de zon
Doe mee met Heberson voor een ochtendyoga-sessie. Op het programma, de zonnegroet en stimulerende houdingen!
11:00 Qi-Cong onder de olijfbomen.
Het is het ontspannen lichaam dat u bij de Cinq Mondes-spa en de weelderige olijfgaard bezoekt voor een Qi-Cong-sessie onder leiding van een expert in het veld.
03:00 Wellnessworkshop!
Controleer elke dag het programma van de dag, zodat u niets mist! Uw experts bieden workshops over detox, flexibiliteit en ademhaling. Of misschien een yogasessie voor twee met uw wederhelft? Of een zelfmassagesessie?
06:00 Een moment voor u.
Na deze intense dag kunt u deelnemen aan de spa Cinq Mondes en het aanbod aan schoonheids- en ontspanningsbehandelingen (tegen een extra toeslag). Scrub met zwarte zeep, hammam of Zweedse massages, kies! Of neem deel aan een zon-contemplatie en meditatiesessie met Heberson.

Spa & Yoga

§ Van 05/09 tot 19/09 geniet in Marrakech La Palmeraie 4§ van de beste massages en de fijnste behandelingen. Waar wacht u nog op?
Reserveren>

Wellness cruises

§ Van 12/12 tot 19/12 op de Club Med 2
Ik reserveer>

Ontdek onze wellness experts!

Dôme - Expert gezondheid en wellness

Van 4 tot 11 juli in Club Med les Arcs Panorama, beloven de experts van Dôme u onvergetelijke avonturen te laten beleven die u opnieuw zullen verbinden met deze levensvreugde!

Gedurende de week zullen Isabelle Manneback en Fabrice Enthoven, oprichters van het Dôme-concept, vergezeld door 7 experts aanwezig zijn om hun expertise met u te delen.
Volledig loslaten in handen van gezondheids- en wellnessdeskundigen om totale heraansluiting te bereiken.
Onze Dome-specialisten delen de hele week eenvoudige hulpmiddelen via workshops, cursussen of conferenties die u in uw dagelijks leven kunt toepassen wanneer u terugkeert.

Kom en beleef een prachtige reis naar het hart van dit fascinerende universum van je innerlijke leven in al zijn kracht om uw doelen en uw dromen te bereiken.

Heberson Da Silva Oliveira

Heberson heeft al meer dan 20 jaar zijn eigen yogamethode: Vibhava Yoga. Hij stelt zijn expertise ten dienste van u met yogaworkshops voor alle niveaus: meditatie, spieropbouw, flexibiliteitsworkshops of thematische sessies rond detoxvoeding.

Deze methode is schaalbaar, aanpasbaar en toegankelijk: iedereen kan het oefenen en fysiek en mentaal vooruitgaan.

Goedele Peerlinck

Trainer van LES MILLS / Geest en lichaam, ze is gespecialiseerd in yoga en pilates. Al 15 jaar is ze een referentie op dit gebied en traint ze toekomstige fitnessinstructeurs. Ze zal tijdens de cruise een echte staat van welzijn inbrengen en voedingslessen en conferenties geven.

Ontdek onze andere thema's:

Cultuur

Activeer uw historische kennis of geniet van astronomie-sessies in de bergen in de zomer of conferenties op Club Med 2 om oude beschavingen te ontmoeten.

ONTDEKKEN

Fotografie

Word een meester in fotografie dankzij de geheimen onthuld door een professor van de Nikon School tijdens een Club Med-rapportageweek.

ONTDEKKEN

Sport

De grote namen in de sport maken van je leven in een Resort een bevoorrecht verblijf van demonstraties, advies en toernooien.

ONTDEKKEN

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?