Surfen in de Malediven

Geniet van de mooiste plekjes van de Indische Oceaan

Daag de golven van de Malediven uit

In ons Kani Resort en Finolhu Villas

Profiteer van uw all-inclusive vakantie in ons Kani Resort of onze Finolhu Villas in de Malediven om onze surfschool in het midden van de Indische Oceaan te ontdekken.

Waarom de Malediven kiezen voor een surfvakantie?

Door de internationaal bekende locatie om te surfen, biedt deze bestemming u een onvergetelijke ervaring.

Ontdek een unieke en grote surfspot in de Malediven met turkooisblauw water, witte stranden, rijke onderwaterwereld en vooral schitterende golven van 1 tot 10 meter in de zomer.

Met een iets eenvoudiger rif dan Indonesië of Polynesië, zullen beginnende en gevorderde surfers het beste uit hun surfervaring kunnen halen.

Wanneer reizen naar de Malediven?

Van april tot oktober: het rif van de Malediven is geschikt voor elk niveau. Golven kunnen variëren van 1 tot 10 meter tijdens het hoog seizoen (juli-augustus), waardoor deze periode perfect is voor geavanceerde surfers.

Van november tot maart: tijdens het droge seizoen kunnen golven uitzonderlijker zijn, maar houd uw plank dichtbij om niks te missen.

Leer surfen bij Club Med

Club Med biedt privé- of groepslessen op basis van uw niveau, behoeften en voorkeuren:

Privélessen: als u op zoek bent naar uitgebreide één op één lessen met een ISA -gecertificeerde instructeur.
Internationale surfvereniging

Groepslessen: uw eerste surflessen met een kleine groep (2 beginners maximum per instructeur), eerst binnen het rif en vervolgens verder op de golven.

De lessen omvatten het huren van planken, de eerste lessen in het rif en een golf surf sesie van 2 uur met een speedboot.

Ontdek onze surfaanbiedingen en prijzen

Hoe boek ik mijn surflessen?

Tussen 1 juni en 30 september (surfseizoen): kunt zich vooraf online aanmelden voor uw surflessen, door onze reisadviseurs te bellen of rechtstreeks bij de excursiebalies van uw Resort Club Med Kani of Club Med Finolhute boeken.

Tussen 1 oktober en 30 mei: u kunt zich alleen aanmelden bij de excursiebalies van uw Resort Club Med Kani of Club Med Finolhu, aangezien de voorwaarden kunnen variëren.

Kani

Vakantie op de Maldiven: Resort Kani op de Malediven heeft alles om te genieten van een luxe all inclusive vakantie. Of je nu Maldiven of Malediven zegt, we bedoelen allemaal die mooie eilandenarchipel in de Indische Oceaan... Vakantie op de Maldiven is een droombestemming op een tropisch eiland. Voor veel mensen zijn de Maldiven dé vakantiebestemming voor een huwelijksreis, maar ook de ideale vakantiebestemming om te gaan snorkelen en de hele dag heerlijk aan het strand te liggen.

Resort Kani 4Ψ beschikt over een Zone 5Ψ:

  • Exclusieve Zone in het Resort 4Ψ
  • Luxe services 5Ψ
  • Luxueuze accommodatie: Suites op palen met toegang tot de zee
  • Hotelservice: ontbijtservice op de kamer, 's avonds champagne inbegrepen
  • Onbeperkt toegang tot de faciliteiten en services van het Resort 4Ψ
Met vlucht

Villa’s Finolhu

Ontdek op het eiland Gasfinolhu onze nieuwe Eco Nature Villa’s in een indrukwekkende lagune te midden van een uitzonderlijk natuurgebied. Op dit private en beschermde eiland dat zich uitstrekt over 5 hectaren, vormen onze 52 verfijnde Villa’s voor koppels het perfecte evenwicht tussen de moderne luxe en de natuurlijke charme van de Malediven. Of u nu Maldiven of Malediven zegt, we bedoelen allemaal die mooie eilandenarchipel in de Indische Oceaan. Bovendien bevindt het eiland zich op 5 minuten varen van het Resort Kani waardoor u ook van de voorzieningen en activiteiten die daar worden aangeboden, kunt genieten.

Exclusieve services op maat voor een uitzonderlijke vakantie:

  • Een butler per Villa
  • Ontbijt en tea-time geserveerd in de Villa en 24/24 à la carte roomservice
  • Services en exclusieve activiteiten: een gastronomisch restaurant
  • A la carte services: exclusieve Club Med Spa by ILA, privédiners in de Villa
Met vlucht

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?