Hygiëne & veiligheidsmaatregelen
in onze Resorts

Een vakantie in alle vertrouwen met versterkte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen

Ter plaatse combineren we welzijn en veiligheid, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie, zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken. Zowel op de zonbestemmingen aan zee, als in de bergen zult u genieten van het buitenleven rondom onze Resorts, en ook binnenshuis. Het aantal personen is beperkt om de nodige afstand te respecteren.

In al onze Resorts worden "Samen veilig"-protocollen zorgvuldig toegepast: desinfectie van ruimtes en materialen, binnen een mondkapje dragen (volgens lokale regels), flexibele uren in restaurants, maaltijden opgediend op borden, digitale services om wachtrijen te verminderen, versterkte gezondheidsmaatregelen in al onze kinderclubs... En indien nodig is er 7/7 dagen een arts of verpleegkundige beschikbaar.
Deze maatregelen zijn gevalideerd door onze wetenschappelijke raad en gecontroleerd door de gerenommeerde organisatie Cristal Standard International.  100% van onze Resorts die tijdens zomer 2020 geopend waren, hadden een POSI Check certificaat.

En de Club Med-ervaring gaat verder! Entertainment en activiteiten zijn opnieuw ontworpen om de gezondheidsregels te respecteren, terwijl de spirit van gezelligheid behouden blijft die ons zo dierbaar is.

*Onze gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zijn ontworpen en bevestigd door ons wetenschappelijk comité bestaande uit medische experts. Maatregelen die waarschijnlijk zullen veranderen, afhankelijk van de context en lokale regelgeving. Deze maatregelen zullen in al onze open resorts worden toegepast.

Let op: De genoemde maatregelen kunnen van resort tot resort verschillen, aangezien ze zijn gebaseerd op lokale voorschriften.

U verwelkomen in de best mogelijke omstandigheden

Wij hebben een gezondheidsprotocol opgesteld zodat wij u in de best mogelijke omstandigheden kunnen verwelkomen. Om deze zomer in één van onze Resorts op vakantie te gaan vragen wij het volgende:
Iedereen vanaf 11 jaar moet bij aankomst in het Resort uitslag van een negatieve PCR-test of antigeentest die max. 72 uur voor aankomst is uitgevoerd, voorleggen. Tenzij u gevaccineerd bent. In dit geval wordt ook een certificaat van volledige vaccinatie* tegen Covid-19 (in het Frans of Engels) aanvaard.

*1 of 2 inentingen, afhankelijk van het aantal doses dat voor het vaccin vereist is.

Mocht u deze documenten niet bij u hebben, dan wordt de toegang tot ons Resort geweigerd als mede aan de betrokkene:

  • de begeleidende voogd als de persoon minderjarig is
  • de begeleidende minderjarigen indien de betrokkene meerderjarig is

Let op: Deze genoemde maatregelen kunnen afwijken van wat een land eist aan formaliteiten op het gebied van gezondheid. Wij raden u dan ook aan om dit na te gaan op www.nederlandwereldwijd.nl of om contact op te nemen met ons op 0900 20 20 306 of infonl@clubmed.com

Onze maatregelen om u een ontspannende vakantie in alle rust te bezorgen, samengevat in 4 afbeeldingen

Hoe zijn de verschillende infrastructuren van onze resorts aangepast?

Bescherm onszelf en bescherm anderen door de maatregelen te respecteren

Houd afstand
Was de handen regelmatig
Hoest in je elleboog
Draag een mondkapje

Ook interessant: