Veilig blijven,
doen we samen

COVID-19-garantie inbegrepen in uw pakket voor vertrek tot en met 30 april 2021.
* Zie de garantievoorwaarden en details van deze garantie >

Geniet van een zorgeloze vakantie

Wij doen er alles aan om de blauwe lucht van uw vakantie helderder te maken. U kunt erop rekenen dat wij de nodige maatregelen* treffen om u een onvergetelijk en zorgeloos verblijf te bieden.

Op uw vakantieprogramma: ontspanning en vooral gemoedsrust. Onze GO-teams staan ​​klaar om u te verwelkomen en te bieden wat Club Med het beste kan: kinderopvang voor kinderen van 4 maanden t/m 17 jaar (afhankelijk van het Resort), een breed scala aan activiteiten, waaronder veel buitenactiviteiten (tennis, golf, watersporten, yogalessen bijvoorbeeld), ons all-day-dining concept en entertainment gedurende de dag. Wij kunnen niet wachten om u weer te ontvangen.

Ontdek de maatregelen in de video.

*Deze maatregelen zijn uitgewerkt door onze wetenschappelijke commissie bestaande uit 6 artsen en professoren geneeskunde. Maatregelen gedefinieerd vanaf 20 mei 2020. Deze maatregelen worden toegepast in onze Resorts in Europa.

Respect voor veilige afstand tijdens uw vakantie

§ Een beperkter aantal klanten in onze Resorts
§ Transfers met minder personen
§ Maatregelen die bij aankomst zijn getroffen om u een vlotte en serene ontvangst bij de receptie te bieden
§ Markeringen op de grond in alle wachtruimten zodat u de veiligheidsafstanden kunt respecteren
§ Digitale services om wachtrijen te beperken
§ Meer afstand in onze restaurants en langere openingstijden om u meer mogelijkheden te geven

Vanaf hoe laat kan ik aankomen in het Resort?

Om te kunnen voldoen aan de schoonmaak maatregelen, hebben wij de aankomst-en vertrektijden moeten aanpassen

Als u aankomt:
• Toegang tot het resort tussen 16.00 en 20.00 uur en de kamers zijn beschikbaar tussen 16.00 en 20.00 uur.
•De kamers dienen zonder uitzondering voor 10.00 uur verlaten te zijn, met vertrek uit het Resort uiterlijk om 15.00 uur.

Als u een vlucht en/of transfer heeft geboekt bij Club Med:

U bent welkom vanaf het moment dat u arriveert in het Resort. Uw kamer is normaliter beschikbaar vanaf 15:00 uur. Wegens de sanitaire maatregelen is het mogelijk dat dit vertraging oploopt.

Zijn de zwembaden open? Wat zijn de voorwaarden?

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de zwembaden van onze Resorts open zijn (met uitzondering van de binnenzwembaden en het zen-zwembad van Cefalù).

Enkele punten zijn belangrijk om op te merken over onze zwembaden:

Onze gezamenlijke kleedkamers zijn gesloten.

Er wordt een looproute aangegeven, dit om ervoor te zorgen dat de gasten die het zwembad betreden, zo min mogelijk de mensen die het zwembad verlaten passeren.

De capaciteit van onze zwembaden wordt beperkt afhankelijk van de oppervlakte (1 persoon per 4 m2 voor zwembad en pooltoren).

Onze aerobicslessen kunnen doorgaan, er zijn lijnen om fysieke afstand mogelijk te maken.
Er worden geen andere groepslessen georganiseerd in het zwembad, het gebruik van de bal is verboden.

Douchen met zeep is verplicht voor het betreden van het zwembad. Het dragen van een badmuts is momenteel niet verplicht, behalve voor resorts in Italië (Pragelato Vialattea, Kamarina en Cefalù).

Deze voorschriften kunnen veranderen naargelang de situatie en de lokale voorschriften in de regio's waar onze resorts zich bevinden, aangezien deze plaatsgebonden zijn.

Hammams, sauna's en bubbelbaden blijven tot nader order gesloten.

Zijn er altijd buffetten? Hoe zit het met restaurants? Moet ik een slot en een tafel reserveren?

Met nog flexibelere openingstijden heeft u meer tijd om te genieten en om momenten van gezelligheid te delen met uw dierbaren.

De Gourmet Lounge/Beach Lounge is niet geopend voor het ontbijt. U bent hierwelkom voor lunch en diner.

In onze hoofdrestaurants is het niet nodig om een ​​slot of een tafel te reserveren.

Voor onze belangrijkste restaurants die meestal een buffetservice hebben: er is een presentatie van de verschillende gerechten en keukens op de balies, de GM's zullen worden uitgenodigd om naar het buffet te komen en het aanwezige keukenteam zal voor de service zorgen. Zoals gewoonlijk bieden wij geen bediening aan tafel. In al onze restaurants kunt u ondanks de maatregelen genieten van een gevarieerd en culinair aanbod, zoals u dit van ons gewend bent.

Voor onze Gourmet Lounge/Beach Lounge of specialiteitenrestaurants: de service wordt zoals gewoonlijk uitgevoerd.

Er zijn meer buitenzitplaatsen gecreëerd. Tafels staan meer uit elkaar (minimaal 1 meter tussen de tafels, stoelen en rugleuningen), dit om uw veiligheid te garanderen en de sociale afstand in onze restaurants te waarborgen.

Is het verplicht om een ​​mondkapje te dragen in gesloten ruimtes? In welk geval moet ik het dragen?

Wij adviseren u om voldoende mondkapjes mee te nemen, dit omdat het dragen van het masker in bepaalde openbare ruimtes van het resort verplicht kan zijn, afhankelijk van de evolutie van de geldende sanitaire maatregelen. Het dragen van het mondkapje is verplicht in bepaalde gevallen, in binnenruimten in overeenstemming met lokale sanitaire maatregelen.

Extra informatie:
§ In Portugal (Resort Da Balaia): voor iedereen van 10 jaar en ouder. Voor kinderen van 4 tot 10 jaar die symptomen van Covid-19 vertonen, is het mondkapje ook verplicht.
§ Op Sicilië (Resorts Kamarina & Cefalù): voor iedereen vanaf 6 jaar.

U kunt ook wegwerp- of herbruikbare mondkapjes kopen in de boetiek van het Resort.

Worden alle sportactiviteiten gehandhaafd?

Vrijwel al onze sportactiviteiten zijn geopend(trapeze, golf, tennis, mountainbiken, fietsen, wandelen, yogalessen, etc.). Er zijn echter aanpassingen nodig om de gezondheidsprotocollen toe te passen, bijvoorbeeld:

§ De trapeze-activiteit is geopend, maar zonder de “catch”.

§ Er wordt frequenter desinfectie van de verschillende materialen uitgevoerd (mountainbiken, trapeze, enz.)

§ Groepslessen en sporten zijn alleen voorbehouden aan gezinnen/kleine groepen. Wedstrijden en toernooien zijn tot op heden niet toegestaan.

§ Onze fitnessruimten zijn toegankelijk in overeenstemming met de gebruiksregels voor sanitair, sommige van de apparaten zijn mogelijk tijdelijk ontoegankelijk indien de sociale afstand niet kan worden gewaarborgd.

Hoe zit het met de animatie? GO shows?

Plezier, lach, breng samen tijd door... we hebben samen een programma van sfeer en entertainment in veiligheid samengesteld. Er is geen GO-show zoals we gewoonlijk doen, maar live concerten, artistieke optredens, doe-het-zelf-workshops, lokale zoetigheden, spelletjes, familieproeverijen; met afstand tot het podium deze zomer, bereid u voor op vele verrassingen.

We geven de voorkeur aan de open en grote ruimtes van de resorts voor een feestelijke sfeer. Theaters, bars, terrassen, gastronomische lounges zijn open met een live muzikale sfeer en DJ-sets. De nachtclubs zijn gesloten.

Wat gebeurt er als er een vermoedelijke COVID-19-zaak is in het Resort waar ik verblijf?

Natuurlijk doen wij er alles aan om dit soort situaties te voorkomen. Voor uw veiligheid heeft elk Resort een duidelijke procedure opgesteld in geval van vermoedelijke COVID-19 symptonen. Het Resort heeft contact met verschillende lokale organisaties (de juiste gezondheidsautoriteiten om te bellen, het ziekenhuis, het laboratorium, de dichtstbijzijnde isolatiefaciliteiten etc.) en kan indien nodig ook worden geholpen door een deskundige externe autoriteit die gespecialiseerd is in dit soort situaties. Elke G.M, G.O of G.E die zich ziek voelt en symptomen heeft van koorts, griep of ademhalingsproblemen, zal een medisch consult moeten ondergaan voor een diagnose.

Is er een medische aanwezigheid in alle Resorts?

In elk van onze resorts is 7 dagen per week een arts en / of verpleegkundige aanwezig.

Hoe is de opvang van mijn kinderen in kinderclubs? Wat moet ik plannen?

Al onze kinder- en jeugdzorgvoorzieningen kunnen heropenen volgens de maatregelen. In de huidige context moeten we maatregelen nemen om de veiligheid van iedereen te beschermen en u en uw kind een verblijf aanbieden dat aan uw verwachtingen voldoet. Het GO®-team kijkt er naar uit om uw kind te leren kennen!

Ontdek de maatregelen die voor u en voor ons zijn geïmplementeerd, evenals de nieuwe Club Med-ervaringen deze zomer, in het bericht van Xavier Mufraggi, DG EMEA Club Med.

Ook interessant voor u:

Tot -20% per persoon

Waar gaat u heen? Geniet in de bergen, in de Provence of in de Vogezen van -20% korting per persoon.

Last-minutes

Gratis voor kinderen

Het verblijf is gratis voor kinderen onder de 6 jaar! Ideaal voor een familiereis deze zomer.

Op vakantie met het gezin

Luxe all-inclusive wintersport

Ook zo'n zin in wintersport? In het hart van de Franse, Zwitserse en Italiaanse Alpen, geniet u van een geweldige skivakantie.

De hoogte in

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?