Voor alle vertrekken tussen 27 juni en 4 september 2020

Voor alle vertrekken tussen 27 juni en 4 september 2020

Zelfs als de gezondheidssituatie de komende weken verandert, kunt u met vertrouwen boeken. Voor alle reserveringen die sinds 1 juni 2020 zijn gemaakt, worden in geval van annulering met betrekking tot Covid 19 alle bedragen die zijn betaald voor uw verblijf, aanbetaling of saldo, volledig vergoed, exclusief transportkosten. Bij een reservering met transport gelden de annuleringsvoorwaarden van het bedrijf op het transportgedeelte van uw dossier. Deze regel is van toepassing op alle vertrekken tussen 27 juni en 4 september 2020, voor een verblijf bij Club Med op het Franse vasteland.

Profiteer daarnaast van tot -€700* per persoon dankzij de 'Zomer, bedankt!' aanbieding.

Prachtige Europese bestemmingen

Veilig blijven, doen we samen

Deze zomer doen wij er alles aan om de blauwe lucht van uw vakantie helderder te maken. U kunt erop rekenen dat wij de nodige maatregelen** treffen om u een rustig verblijf te bieden.

Meer weten

Ook interessant

Gratis voor kinderen

Profiteer van het gratis verblijf tot 6 jaar bij alle vertrekken in de zomer en in al onze resorts. Gedenkwaardige momenten wachten op u...

Profiteren

Zomer! Tot -€700 per persoon

Boek nu uw vakantie en profiteer van tot -€700* per persoon deze zomer.

Reserveren

Club Med nieuws

Vind hier al het nieuws van Club Med: nieuwe resorts, renovaties, nieuwe services, nieuwe tours en excursies...

Ontdekken

*Voor alle reserveringen die sinds 11 mei 2020 zijn gemaakt, in het geval van een annulering met betrekking tot Covid 19, worden alle bedragen die zijn betaald voor uw verblijf, aanbetaling of saldo volledig vergoed, exclusief transportkosten. Bij een reservering met transport gelden de annuleringsvoorwaarden van het bedrijf op het transportgedeelte van uw dossier. Deze regel is van toepassing op alle vertrekken tussen 27 juni en 4 september 2020, voor een verblijf bij Club Med op het Franse vasteland.

Zomer, bedankt! Aanbieding
Zie voorwaarden van de aanbieding>

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?