Uw nieuwe vakantie

Wilt u uw reis wijzigen?
Hieronder vindt u de mogelijkheden om uw verblijf te wijzigen en/of uit te stellen.
Is uw vakantie geannuleerd? Het volledige bedrag dat u hebt betaald, wordt op uw klantnummer/account bijgeschreven. U heeft van ons de Corona Voucher ontvangen en dient uw nieuwe reis binnen 1 jaar ( 12 maanden na uitgifte ) te boeken voor een verblijf dat binnen 18 maanden gemaakt dient te worden.
Indien uw nieuwe reis goedkoper is, krijgt u het verschil als tegoedbon op uw klantnummer.
Indien uw nieuwe reis duurder is, wordt het verschil aan u in rekening gebracht.

Hoe wijzigt u uw vakantie?

Indien uw geannuleerde verblijf inclusief vervoer was, dan kunt u de Corona voucher (1 jaar geldig na uitgifte) gebruiken voor uw nieuwe reis met dezelfde luchtvaartmaatschappij.

Wijzig deze zomer uw vakantieplannen naar Europa

Schrijf u nu in op de "wachtlijst" voor deze zomer door dit formulier in te vullen. U kunt erop rekenen dat wij de nodige gezondheids- en veiligheidsmaatregelen hebben ingevoerd om u een zorgeloze vakantie te bieden. Ons team neemt contact met u op om uw wensen te specificeren en uw verzoek uit te voeren, afhankelijk van beschikbaarheid in onze resorts.

Inschrijven

Uitstellen naar een vertrekdatum tussen oktober 2020 en december 2021

U kunt uw geannuleerde vakantie uitstellen naar volgend jaar, in hetzelfde Resort voor dezelfde periode, voor dezelfde accommodatieprijs*.
§ Uitzonderlijk voor u, bieden wij u eerder dan gebruikelijk de mogelijkheid om uw verblijf uit te stellen naar een datum tussen tussen 8 mei en 12 december 2021, en te profiteren van de 'uitstelaanbieding' tot -15% op uw verblijf.
§ Met dit formulier kunt u uw verblijf ook uitstellen naar een datum tussen 1 oktober 2020 en 7 mei 2021 en profiteer van onze huidige aanbiedingen.

Formulier invullen

Annuleer uw vakantie

Is het nog te vroeg voor u om nu een nieuwe vakantie te plannnen? We begrijpen dit volledig en in overeenstemming met het SGR besluit van 16 maart 2020 zetten wij uw betaling om in de Corona Voucher, zodat u, wanneer het zover is, opnieuw een reis kunt plannen.

Ik wil de voucher

Ook interesssant:

Veilig blijven doen we samen

Geniet deze zomer van een zorgeloze vakantie bij Club Med

Deze zomer doen wij er alles aan om de blauwe lucht van uw vakantie helderder te maken. U kunt erop rekenen dat wij de nodige maatregelen** treffen om u een rustig verblijf te bieden.

Meer informatie

Last-minutes

Tot -20% korting per persoon

Waar kunt u binnenkort heen? Ontdek onze Resorts in de bergen, in de Provence of op Corsica nu met -20% korting per persoon.

Meer weten

Skivakantie voor komende winter alvast boeken

Nu tot -15% per persoon met onze Happy First vroegboekkorting

Ga volgende winter naar de pistes van Alpe d'Huez, Arcs Panorama, La Rosière... Voor de kerstmis, nieuwjaar, de februarivakantie of zelfs in maart.

Meer weten

*Identieke accommodatieprijzen tussen 2020 en 2021 onder voorbehoud van boeking van hetzelfde resort, op dezelfde data of periodes in 2021 (met uitzondering van de schoolvakanties), met hetzelfde aantal deelnemers per leeftijdsgroep en hetzelfde kamertype. Op de prijzen van de luchtvaartmaatschappij hebben wij geen invloed, waardoor wij op het stukje vervoer geen identieke prijzen kunnen garanderen.
Mocht het betreffende Resort niet beschikbaar zijn, dan zullen wij u een alternatieve bestemming of periode aanbieden.

In de huidige context hebben de nationale autoriteiten uitzonderlijke maatregelen aangekondigd om de economische stabiliteit van het land in stand te houden, en meer bepaald voor de bescherming van de toeristische sector die zeer zwaar getroffen wordt door deze gezondheidscrisis. De steunmaatregel in deze civiele noodsituatie met betrekking tot de volksgezondheid geeft ondernemingen in het toerisme specifiek de toestemming om een tegoedbon uit te schrijven ter waarde van het bedrag dat betaald werd voor ieder verblijf dat geannuleerd werd ten gevolge van de Covid-19-crisis. Op 16 maart lanceerde het SGR, samen met het ANVR, de Corona voucher en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ACM staan achter dit initiatief.

Zie de voorwaarden van de Uitstelaanbieding>

**Deze maatregelen zijn opgesteld en bevestigd door ons wetenschappelijk comité, samengesteld uit medische experts. Maatregelen gedefinieerd vanaf 20 mei 2020, onderhevig aan verandering afhankelijk van de context en lokale regelgeving. Deze maatregelen zullen deze zomer worden toegepast in onze resorts in Europa.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?