Onze Resorts in skigebied Paradiski®

Onze wintersportresorts in skigebied Paradiski®

425 km aan pistes voor elk niveau

In de skigebieden van La Plagne en Les Arcs biedt Club Med all-inclusive skivakanties in Paradiski®. Met de 2 gletsjers, 3 toppen op meer dan 3000 m hoogte en 425 km aan pistes, kunnen beginners en experts een intense vakantie in de sneeuw beleven. Ontdek onze, in dit gebied aanwezige Resorts!

Aime la Plagne

Aime la Plagne ligt op een bergtop tegenover de Mont Blanc, midden tussen de witte berghellingen. Het hotel is gebouwd met natuurlijke materialen zoals steen en hout, wat een intieme sfeer creërt.

Arcs Extrême

Voor de allerbeste in wintersport is Club Med Arcs Extrême de plek om te zijn! Een ski-in ski-out Resort voor een intensieve sportieve vakantie in de bergen van Savoie: 200 km wit paradijs. Een uitzonderlijke winterervaring voor – koppels, singles en vrienden vanaf 18 jaar- voor die nachten die net zo fantastisch zijn als de dagen.

La Plagne 2100

Het opvallende gebouw van Resort La Plagne 2100 ligt hoog boven de wintersportplaats, onderaan de pistes van het Paradiski-gebied.

Binnenhuisarchitect Rémy Camoin heeft het interieur met modern design tot een sfeervol geheel omgetoverd. De inrichting is in harmonie met het leven in de bergen van La Plagne: aangename kleurstellingen, comfortabel meubilair, in elkaar overlopende ruimten met gepaste geluidsisolatie en gedempt licht. De perfecte bestemming voor een La Plagne wintersport met het hele gezin.

Het luxe wintersportresort La Plagne 2100 ligt op 2.100 meter hoogte.

Peisey-Vallandry

Peisey-Vallandry is een gezellig en authentiek bergdorp op een hoogte van 1600 meter in de Franse Savoie.

Nieuw Resort: Les Arcs Panorama 4§

OPENING OP 16 DECEMBER 2018

Met de gemakkelijke toegang en direct aan de pistes, dompelen het nieuwe Resort Les Arcs Panorama en de Zone 5§ u onder in een high-end ervaring die sport en comfort combineert! Het Resort ligt te midden van een sparrenbos en domineert de vallei in al haar architectonische pracht. De must do: bewonder vanaf de terrassen de adembenemende panorama's.

Bekijk alvast wat informatie over dit Resort

Wintersport met Club Med

Het verblijf, skipas, de lessen en de après ski zijn allemaal inbegrepen bij Club Med!

Wintersport met Club Med

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?