Onze Resorts in skigebied Paradiski®

Onze wintersportresorts in skigebied Paradiski®

425 km aan pistes voor elk niveau

In de skigebieden van La Plagne en Les Arcs biedt Club Med all-inclusive skivakanties in Paradiski®. Met de 2 gletsjers, 3 toppen op meer dan 3000 m hoogte en 425 km aan pistes, kunnen beginners en experts een intense vakantie in de sneeuw beleven. Ontde...

Aime la Plagne ligt op een bergtop tegenover de Mont Blanc, midden tussen de witte berghellingen. Het hotel is gebouwd met natuurlijke materialen zoals steen en hout, wat een intieme sfeer creërt.

Voor de allerbeste in wintersport is Club Med Arcs Extrême de plek om te zijn! Een ski-in ski-out Resort voor een intensieve sportieve vakantie in de bergen van Savoie: 200 km wit paradijs. Een uitzonderlijke winterervaring voor 18-jarigen - koppels, singles en vrienden - voor nachten die zo fantastisch zijn als de dagen.

Het opvallende gebouw van Resort La Plagne 2100 ligt hoog boven de wintersportplaats, onderaan de pistes van het Paradiski-gebied.

Binnenhuisarchitect Rémy Camoin heeft het interieur met modern design tot een sfeervol geheel omgetoverd. De inrichting is in harmonie met het leven in de bergen van La Plagne: aangename kleurstellingen, comfortabel meubilair, in elkaar overlopende ruimten met gepaste geluidsisolatie en gedempt licht. De perfecte bestemming voor een La Plagne wintersport met het hele gezin.

Het luxe wintersportresort La Plagne 2100 ligt op 2.100 meter hoogte.

Peisey-Vallandry is een gezellig en authentiek bergdorp op een hoogte van 1600 meter in de Franse Savoie.

Wintersport met Club Med

Het verblijf, skipas, de lessen en de après ski zijn allemaal inbegrepen bij Club Med!

Wintersport met Club Med