Club Med voor kinderenVAN 2 T/M 3 JAAR

De kleinsten beleven de vakantie van hun dromen

en u geniet met volle teugen van de rust

Overdag naar de Petit Club Med®, ‘s middags een gezonde lunch in het Baby Restaurant, ‘s avonds naar de oppasdienst van de Pyjamas Club®... We stellen alles in het werk zodat groot én klein zich kostelijk amuseren. Geniet van dit moment, ontspan u en kijk…

PETIT CLUB MED: CLUB MED VOOR KINDEREN VAN 2 T/M 3 JAAR

De wereld ontdekken en vriendjes maken

Groot én klein verdienen ultiem vakantiegeluk. Daarom hebben we een club op kindermaat opgericht. Petit Club Med® organiseert aangepaste activiteiten rond creativiteit, zelfexpressie, sport en spel voor kinderen van 2 t/m 3 jaar. Onder leiding van gespecialiseerde G.O® kunnen ze een sport ontdekken, zich verkleden, deelnemen aan een voorstelling... Petit Club Med® staat gelijk aan plezier, zelfontplooiing en omgaan met anderen.

De Petit Club Med® is niet inbegrepen in de all-informule en wordt niet in alle Resorts aangeboden.

MAAK KENNIS MET DE BABYGYM

Op het programma: spelen en bewegen

Eerst een rondje op de minitrampoline en dan richting het kleurrijke speeltapijt... Coördinatie, evenwicht, oriëntatie, hindernissen en kennis van het eigen lichaam... Dit alles komt spelenderwijs aan bod op ons kleurrijke bewegingsparcours. De Baby Gym is dan ook speciaal ontwikkeld om de motoriek van de allerkleinsten te stimuleren. Deze service is inbegrepen in de all-informule en wordt ook aangeboden in het kader van de Petit Club Med® activiteiten.

KLEINE ETERS, GROTE ETERS

Maaltijden met de grootste zorg bereid

Minder zout, gemixte papjes, evenwichtige voeding, graatloze visgerechten... Onze chef-koks houden rekening met de specifieke behoeften en voorkeuren van kinderen. Aan u de keuze waar en wanneer u wilt eten.

- De Baby-Corner: een buffet voor de allerkleinsten met verse schotels of ingrediënten die u zelf kunt mixen, een mixer, een flessenwarmer, een magnetron en meer.

- Het babyrestaurant: zowel de ruimte als de gerechten zijn aangepast aan uw kinderen. Fijnproevers in spe prikkelen hun smaakpapillen in het gezelschap van hun ouders of de G.O® van de Petit Club Med®.

- De flessenruimte: sterilisator, flessenwarmer, magnetron, mineraalwater, kommetjes en meer. Hier vindt u dag en nacht alles om een lekkere en gezonde babymaaltijd samen te stellen.

EEN KINDEROPPAS NODIG?

Wij staan dag en nacht voor u klaar

Ouders hebben af en toe ook wat tijd voor zichzelf nodig. Denk maar aan een romantische avond met z’n tweetjes. Afhankelijk van het Resort kunt u kiezen uit 2 oppas services:

- De Pyjamas Club®: tussen 19 en 23 uur staan onze opgeleide G.O® klaar om uw kinderen in groep op te vangen. Rustige activiteiten georganiseerd in een kalmerende omgeving zijn de garantie op een goede nachtrust. De Pyjamas Club® is niet inbegrepen in de all-informule en wordt niet in alle Resorts aangeboden.

- Persoonlijke kinderoppas: voor wie een persoonlijke begeleiding verkiest. Deze service wordt zowel overdag als ‘s avonds aangeboden.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?