Samenwerking met HealthCheckCenter

Voor alle Club Med reizen is het verplicht dat u zich laat testen op het coronavirus. In samenwerking met HealthCheckCenter kunt zich u op een groot aantal locaties in Nederland laten testen.

Via de registratielink deze pagina werd u doorgelinkt naar de website van het HealthCheckCenter. Wanneer u via deze link een coronatest aanvraagt dan gaat u direct een overeenkomst aan met HealthCheckCenter. Deze aan te vragen test werd geen onderdeel van een eventueel door u te boeken (pakket)reis bij Club Med. Club Med is bemiddelaar bij het tot stand komen van de service. De service werd uitgevoerd door HealthCheckCenter. Bij eventuele klachten over de uitvoering van de dienst dient u zich te wenden tot HealthCheckCenter.

Hoeveel uur van tevoren moet mijn coronatest (PCR of Antigeen) worden afgenomen? Alle Club Med Resorts: 72 uur voor vertrek
Dit betreft een gezondheidsprotocol van Club Med en staat los van de protocollen en formaliteiten van het land van uw bestemming. Neem contact op met een van onze Sales Agents om u te voorzien van de juiste informatie.

Hoe werkt het?

Registreren via HealthCheckCenter
Log in via de volgende website, door het invullen van uw dossiernummer (in scherm 3 bij voucher code) werd de korting direct verrekend.
• Bij de afnameposten zal voor afname gevraagd worden wanneer de vlucht vertrekt. Indien u te laat bent voor afname van de test ten opzichte van de vertrektijd van het vliegtuig, dan werd de test niet meer afgenomen.
• Alleenreizenden kiezen voor 'ik test alleen', klanten die in groepsverband reizen (2-5 personen) kiezen voor 'aanmelding voor een groep'.
• Geef bij het aanmelden voor een groep ook aan hoeveel personen er in het reisgezelschap zitten.
• Vul vervolgens uw persoonsgegevens en uw NAW-gegevens in.
• Vul uw Club Med dossiernummer in bij boekingscode, dit is ter controle.
• Selecteer de test(s) die u nodig hebt voor het afreizen naar de bestemming. De gereduceerde prijs werd direct getoond.
• Omdat u via de speciale link boekt, is het afreisdocument standaard aangevinkt zonder kosten. Dit document hebt u nodig om naar de bestemming te reizen. Vul voor het afreisdocument uw geboortestad, -land, land van bestemming en paspoortnummer in.
• Indien u de registratie voor een groep voldoet, vul dan nadat u toestemming hebt gegeven om het certificaat per e-mail te ontvangen, de gegevens voor de volgende personen in.
• Herhaal dit proces totdat alle reizigers zijn aangemeld.
• Bij stap 6 vult u de reisgegevens in en kiest u voor een afnamelocatie, afnamedatum en -tijdstip.
• Controleer of de registratie correct is ingevuld, aanpassingen zijn nadien niet meer mogelijk.
• Kies de betaalmethode en verstuur de aanvraag.

Let op: de uitslag van de test ontvangt u via SMS, email en via de HealthPassport app binnen 24-36 uur vanaf het moment van afname. Iedereen die geen testuitslag heeft gekregen binnen 48 uur na afname, krijgt van HealthCheckCenter een e-mail met het verzoek om zich via een formulier te melden.

Wat is uw voordeel?

Dankzij onze samenwerking ontvangt u de volgende korting:
§ PCR-RT - Single test + Certificaat: standaardprijs = €65, via Club Med €40

Naar de website

Ontdek ook...

Samen veilig

U kunt erop rekenen dat wij de nodige maatregelen treffen om u een zorgeloos verblijf te bieden.

Meer weten

Zin om op vakantie te gaan?

Blijf dromen over morgen en ontdek al onze aanbiedingen!

Boek nu