Beleef onvergetelijke momenten in het zonnige Frankrijk

Deze vakantie naar Frankrijk? Door het coronavirus en alle coronamaatregelen ziet dit er misschien iets anders uit dan andere jaren. Club Med heeft vorig jaar bewezen dat een vakantie tijdens COVID-19 veilig en verantwoord kan. Wij hebben alle maatregelen geïmplementeerd en bovendien profiteert u van onze flexibele wijzigings- en annuleringsvoorwaarden. Houd voor alle up-to-date informatie de website van de Rijksoverheid > en onze FAQ > in de gaten. Zo bent u altijd op de hoogte van de lokale quarantainemaatregelen, mondkapjesplicht, testen, en vaccinaties.

U verwelkomen in de best mogelijke omstandigheden

Wij hebben een gezondheidsprotocol opgesteld zodat wij u in de best mogelijke omstandigheden kunnen verwelkomen. Om deze zomer in één van onze Resorts op vakantie te gaan vragen wij het volgende:
Iedereen vanaf 11 jaar moet bij aankomst in het Resort uitslag van een negatieve PCR-test of antigeentest die max. 72 uur voor aankomst is uitgevoerd, voorleggen. Tenzij u gevaccineerd bent. In dit geval wordt ook een certificaat van volledige vaccinatie* tegen Covid-19 (in het Frans of Engels) aanvaard.

*1 of 2 inentingen, afhankelijk van het aantal doses dat voor het vaccin vereist is.

Mocht u deze documenten niet bij u hebben, dan wordt de toegang tot ons Resort geweigerd als mede aan de betrokkene:

  • de begeleidende voogd als de persoon minderjarig is
  • de begeleidende minderjarigen indien de betrokkene meerderjarig is

Let op: Deze genoemde maatregelen kunnen afwijken van wat een land eist aan formaliteiten op het gebied van gezondheid. Wij raden u dan ook aan om dit na te gaan op www.nederlandwereldwijd.nl of om contact op te nemen met ons op 0900 20 20 306 of infonl@clubmed.com

Ontdek onze all-inclusive Resorts in Frankrijk

Ontdek onze all-inclusive Resorts in de Franse Alpen

Dit vindt u wellicht ook interessant...

Portugal - Coronavirus

Ontdek ons Club Med Resort in Portugal en bekijk onze versterkte coronamaatregelen. Reis zonder zorgen met Club Med!

Meer zien

Italië - Coronavirus

Club Med doet er met aangepaste maatregelen alles aan om u een zomer zonder zorgen te bezorgen. Droomt u ook al zo van de Italiaanse Dolce Vita?

Meer zien

Griekenland - Coronavirus

Op vakantie naar Griekenland in tijden van corona? Geen stress met Club Med, dankzij onze aangepaste annuleringen- en wijzigingsvoorwaarden.

Meer zien