Dit zijn de excursies op Mauritius die uw verblijf unieker maken!

Mauritius een fantastisch land waar culturen samenkomen. Mauritius, gelegen in de Indische Oceaan, is een ongelooflijke bestemming die u zult verleiden met de sferen met Indiase en Creoolse accenten. Beleef de prachtige natuur op het land als in de zee.

TAMARIN, EEN EXCURSIE OM DE SCHATTEN VAN DE ZEE TE ONTDEKKEN

Mauritius is de ideale bestemming voor een bijzondere vakantie.

U kunt bijvoorbeeld aan boord van een boot gaan, het eiland verlaten en de dolfijnen bewonderen. Afhankelijk van de plek kunt u zelfs met ze zwemmen. Sommige reizen naar zee zijn meer dan een paar uur, anderen voor een groter deel van de dag. Het is ook mogelijk om walvissen te bekijken.

Om van Mauritius en de excursies te genieten, kunt u naar Tamarin gaan gelegen in het oosten van het land. De baai van Tamarin is de ideale plek voor liefhebbers van watersport. Het is ook een erkende surfplek.
Bovendien, niet ver van Tamarin, ligt het dorp Flic en Flac met zeegrotten bewoond door koralen, die u kunt bewonderen tijdens een duik.

Het is aanbevolen om vooraf te reserveren

Het is belangrijk om uw excursies op Mauritius voor vertrek en zelfs zo snel mogelijk te boeken! Uitstapjes op zee om met dolfijnen te zwemmen en walvissen te bekijken zijn erg populair. Tijdens het hoogseizoen is het misschien niet mogelijk om daar een reis op zee te boeken.

Alle Resorts in Mauritius

GANGA TALAO, DICHT ]BIJ DE NATUUR IN HET ACHTERLAND

Een uitstapje naar Mauritius maakt ook kennis met de verbazingwekkende natuur waaruit dit land bestaat. In het centrum van het eiland zijn tropische bossen, bergvlaktes, watervallen en zelfs vulkanen. Eén van de beste excursies op het eiland is om naar Ganga Talao te gaan. Deze uitzonderlijke camping ligt op grote hoogte , maar niet ver van hemelse stranden!

Ganga Talao is een vulkanisch meer . Het is natuurlijk een buitengewone natuurlijk gebied die u zult verrassen met zijn schoonheid. Het is ook een bedevaartsoord voor de hindoe-bevolking van het eiland, dat meer dan de helft van de Mauritianen vertegenwoordigt. Het vulkanische meer van Ganga Talao staat ook bekend als Grand Bassin **.

Om daar te komen, reist u naar het Savannah District en neemt u een van de vele wandelpaden die de geïsoleerde bergen van de regio doorkruist. Terwijl u loopt, wordt u verblind door de schoonheid van het landschap , maar ook door de fauna en flora . Kunt u de vliegende vossen tegenkomen? Ze zijn erg talrijk in deze regio van de wereld.

Wist u dat...

Het Maha Shivaratri-festival, dat plaatsvindt in maart, een evenement voor gelovigen, maar ook een cultureel evenement voor toeristen is? Voor deze gelegenheid verlaten veel hindoes hun huis op blote voeten. Zij gaan alleen of in een processie naar de tempel gewijd aan Shiva welke gelegen is aan de oevers van Ganga Talao.

ONTDEK PORT LOUIS, DE HOOFDSTAD VAN MAURITIUS

Port Louis is een excursie op Mauritius die u niet mag missen. Het is de belangrijkste stad van het land met veel toeristische locaties die u niet alleen de geschiedenis van het eiland laten ontdekken, maar ook de cultuur .

In Port-Louis kunt u de Franse koloniale architectuur bewonderen, inclusief de site van het koloniale huis Eureka . Gelegen aan de voet van de Ory-berg , heeft het antieke meubels ondertekend door de Oost-Indische Compagnie.
U zult ook de ongelooflijke Hippodrome Champ de Mars ontdekken die dateert uit de negentiende eeuw, of de botanische tuin Sir Seewoosagur Ramgoolam , daterend uit de achttiende eeuw en waarin u veel zult bewonderen essences , zeldzame en verrassende soorten, en het kasteel van Mont Plaisir **.

Mauritius wordt opgeschrikt door vele culturen die je in de stad Port Louis vindt. Inderdaad, een stap is nodig in de Chinatown , de centrale markt en in een van de vele restaurants die een lokale keuken aanbieden met Creoolse, Indiase, Chinese invloeden en Europees .

vous aimerez aussi...

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?