Onze Resorts in Espace Killy

Onze wintersport resorts in Espace Killy

Op uw plaatsen, klaar, gaan!

Club Med biedt in Tignes en Val d'Isère all-inclusive skivakanties in Espace Killy. Espace Killy biedt de ideale omstandigheden om te leren of de skisport te verbeteren: 300 km aan piste, 1900 m verticale val, gratis ritroutes en een snowpark... voor skivakanties die aan uw verwachtingen voldoen. Ontdek onze in dit gebied aanwezige Resorts!

Tignes Val Claret

Resort Tignes Val Claret, op een hoogte van 2.100 m, biedt het hele gezin uitgebreide wintersportmogelijkheden in één van de mooiste skigebieden ter wereld: Espace Killy. Tijdens uw vakantie in de bergen leeft u zich uit op de pistes tussen Tignes en Val d'Isère, of in de snowparks. Nadat u uw skischoenen heeft uitgetrokken kunt u zich in sauna, stoombad of in de Club Med Spa* by Payot helemaal ontspannen.

De moderne vormgeving en de gezellige kamers zorgen voor een ontspannen wintersport vakantie in de bergen.

Val d'Isère

De beroemde wintersportplaats Val d'Isère in de Savoie trekt al sinds jaar en dag kampioenen. Val d'Isère, onderaan de pistes op 1.850m hoogte, heeft een immens terras waar u kunt genieten van de winterzon. Het traditionele gebouw van hout en steen is geheel in stijl met de wintersportplaats en de natuurlijke omgeving.
Het interieur van hotel Val d'Isère (design door François Champsaur) is afgewerkt met warme kleuren en eerlijke materialen en de voorzieningen in deze stijlvolle omgeving hebben het niveau dat u van een exclusieve vakantie mag verwachten.

Zone 5Ψ "Le Réfuge" In Val d'Isère

  • Exclusive lounge en terras met bubbelbad
  • Luxe accommodatie, waaronder de Familiesuites met balkon
  • Exclusieve services: aparte ski-room, ontbijtservice op de kamer, champagne 's avonds inbegrepen*
  • Onbeperkte toegang tot het Resort 4Ψ

*Geserveerd per flûte, vanaf 18h.

&