Premium all-inclusive vakanties

Club Med is de luxe all-inclusive vakantieaanbieder met de mooiste Resorts over de hele wereld! Bestemmingen met de beste faciliteiten voor kinderen, gastronomie en verschillende sportmogelijkheden. Ook biedt Club Med faciliteiten aan zoals: wellness, excursies en kinderopvang vanaf 4 maanden. Club Med heeft zonbestemmingen, wintersportresorts, een zeilschip en huwelijksreisbestemmingen. Wie met Club Med op vakantie is geweest, wil nooit meer anders!

Beleef dé all-inclusive zomervakantie

“Ons doel in het leven is gelukkig zijn; het moment om gelukkig te zijn is nu, op deze plek”, zou de oprichter van Club Med Gérard Blitz zeggen. Dat geldt vandaag de dag nog steeds. De meest mooie plaatsen ter wereld, duizenden culturen om te ontdekken, het genot van de natuur, de emotie van smaak en het gevoel van delen: dat is wat wij gebruiken om u de meeste mooie vakantie ooit te bieden.

Ontdek het all-inclusive concept van Club Med

Beleef een all-inclusive wintersportvakantie

Het geluk vindt u op én naast de piste... Bij Club Med bekijken we wintersport in de ruime zin van het woord: u kunt skiën én genieten van talrijke andere activiteiten. Wist u dat uw skipas en skilessen op ieder niveau zijn inbegrepen? Ook door de all-inclusive formule hoeft u geen boodschappen te doen en te koken na een dag op de piste. Sluit daarna uw avond af met een warme chocolademelk bij de open haard in de loungebar.

Ontdek wintersporten met Club Med

De perfecte familievakantie

Sporten en activiteiten

Ruime keuze aan water- en landsporten voor de hele familie.