FAQ Coronavirus

Geupdate op 08/01/2021

De antwoorden op al uw vragen

Vind hier alle antwoorden op uw vragen over Covid-19. Of het nu gaat over het maken van een nieuwe reservering, een bestaande boeking of voordat u terugkeert naar huis, wij hopen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Aangezien de maatregelen van landen regelmatig veranderen, raden wij u aan om de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken te raadplegen.

Gaat mijn vakantie bij Club Med door?
Onze prioriteit is het beschermen en volledig verzekeren van de gezondheid en veiligheid van onze klanten.
Na de aankondigingen van de Franse regering op 07/01/2021 zijn wij genoodzaakt tot het volgende:

Sneeuwvakanties in Frankrijk:
Voor alle vakanties tot en met 6 februari 2021:
• Aangezien de skiliften niet open gaan, is het onmogelijk om onze resorts te openen in Frankrijk.
Het spijt ons oprecht om uw Club Med-vakantie in de Franse Alpen te annuleren.
In ieder geval stellen we ons in staat om onze resorts op 7 februari te openen en zijn we volledig gemobiliseerd om u zo snel mogelijk te verwelkomen. U ontvangt een e-mail waarin staat dat de annulering is voltooid. Onze Club Med-teams zullen natuurlijk bij u terugkomen met meer details om samen uw vakantieplan te reorganiseren.

Voor sneeuwvakanties in Zwitserland:
• Het Resort St. Moritz in Zwitserland is geopend. Vanaf 15 januari staat Nederland op de Zwitserse lijst van ‘rode landen’ wat inhoudt dat u bij aankomst in verplichte quarantaine gaat (10 dagen). Neem voor meer informatie contact met ons op of ga naar de website https://www.nederlandwereldwijd.nl/

Voor de verre zon:
De volgende Club Med Resorts zijn open: Cancun, Punta Cana, Sandpiper, Kani, Turquoise, Rio, Lake Paradise, Trancoso, Ixtapa, Tomamu, Beidahu, Yabuli. Echter raadt de Nederlandse overheid u af te reizen naar het buitenland tot half maart 2021. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Club Med is verantwoordelijk voor de uitvoering van de services beschreven in het reiscontract. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele moeilijkheden die de G.M. kan ondervinden bij het bereiken van de luchthaven van vertrek of bij thuiskomst. Op de plaats van bestemming zijn geen inperkingsmaatregelen van kracht, alleen de gebruikelijke gezondheidsmaatregelen worden strikt toegepast. Raadpleeg voor uw vertrek de website van nederlandwereldwijd voor de meeste recente update. U ontvangt van ons een e-mail met informatie over uw vakantie.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?