Informatie aangaande het Coronavirus

Covid-19 / Coronavirus - bijgewerkt op 02/06/2020

We bevinden ons momenteel allemaal in een zeer uitzonderlijke situatie vanwege de COVID-19-pandemie.

Door deze uitzonderlijke situatie zijn wij genoodzaakt geweest om alle verblijven naar al onze bestemmingen uit te stellen tot 30 juni 2020. Wij begrijpen heel goed dat deze situatie ongemakken met zich meebrengt en wij betreuren dan ook deze enorme impact. Al onze klanten die een reis bij ons hadden geboekt tussen 15 maart en 30 juni zijn door ons geïnformeerd. Indien uw reis is geannuleerd vanwege Corona, dan heeft u van ons de Corona voucher ontvangen ter waarde van het door uw betaalde bedrag.

Hoe lang is de voucher geldig?
De Corona Voucher is één jaar geldig na uitgifte. U dient uw reis binnen 1 jaar na uitgifte te boeken voor een reis die binnen 18 maanden geammkt is en met dezelfde luchtvaartmaatschappij indien u een pakkertreis had geboekt.

De voucher is persoonlijk en kan niet worden overgedragen.

Het gecrediteerde bedrag is persoonlijk en kan niet worden gerestitueerd of overgedragen. Wij kunnen u vragen dit deze ‘Corona-voucher’ te overhandigen bij het maken van een nieuwe reservering. Het nieuwe verblijf dat u met dit tegoed boekt, kan worden geannuleerd volgens de Club Med Algemene Verkoopvoorwaarden, maar geeft in dat geval geen andere rechten dan uitstel van het verblijf tot een latere vertrekdatum. Uw tegoed valt onder de garantie van het SGR. Graag verwijzen wij u naar de garantieregeling van het SGR: www.clubmed.nl/l/sgr.

We blijven alert op de ontwikkeling van de situatie en zullen u informeren als we andere beslissingen moeten nemen.

Lees meer over de voorwaarden om uw vakantie te veranderen>


Actuele informatie: voor alle reserveringen gemaakt sinds 1 juni 2020, in geval van annulering in verband met Covid 19, worden alle betaalde bedragen voor uw verblijf, aanbetaling of saldo volledig terugbetaald, exclusief transportkosten. Bij een reservering met vervoer gelden de annuleringsvoorwaarden van de maatschappij op het transportgedeelte van uw dossier. Deze regel is van toepassing op alle vertrekken tussen 27 juni en 4 september 2020, voor een verblijf bij Club Med op het Franse vasteland.

Uw vakantie is geannuleerd en u wilt uw tegoed gebruiken voor een nieuwe vakantie?

Hoe stelt u uw vakantie uit? Als uw vakantie is geannuleerd of wordt geannuleerd, kunt u uw tegoed gebruiken voor een nieuwe vakantie, voor u deze zomer of later, tussen oktober 2020 en december 2021. Meer informatie>

Heeft u vragen, dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen via infonl@clubmed.com of bel naar 020 607 0 609 van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00.

Gezien de situatie zijn wij helaas genoodzaakt om ons kantoor op zaterdagen te sluiten en zijn wij om deze reden niet telefonisch bereikbaar.

*Identieke prijzen tussen 2020 en 2021 onder voorbehoud van boeking van hetzelfde resort, op dezelfde data of periodes in 2021 (met respect voor de schoolvakantiekalender), met hetzelfde aantal deelnemers per leeftijdsgroep en met dezelfde kamercategorie, zonder transport of met dezelfde luchtvaartmaatschappij. In het geval dat het betreffende Resort niet wordt geopend op het uitstel van de datum, wordt u een alternatieve bestemming aangeboden.

In de huidige context hebben de nationale autoriteiten uitzonderlijke maatregelen aangekondigd om de economische stabiliteit van het land in stand te houden, en meer bepaald voor de bescherming van de toeristische sector die zeer zwaar getroffen wordt door deze gezondheidscrisis. De steunmaatregel in deze civiele noodsituatie met betrekking tot de volksgezondheid geeft ondernemingen in het toerisme specifiek de toestemming om een tegoedbon uit te schrijven ter waarde van het bedrag dat betaald werd voor ieder verblijf dat geannuleerd werd ten gevolge van de Covid-19-crisis. Op 16 maart lanceerde het SGR, samen met het ANVR, het Corona voucher en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ACM staan achter dit initiatief.

Zie de voorwaarden van het Uitstel-aanbod>

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?