Informatie aangaande het Coronavirus

Covid-19 / Coronavirus

We bevinden ons momenteel allemaal in een zeer uitzonderlijke situatie vanwege de COVID-19-pandemie. Door deze uitzonderlijke situatie zijn wij genoodzaakt geweest om alle verblijven naar al onze bestemmingen uit te stellen tot na 30 juni 2020. Al onze klanten die een reis bij ons hadden geboekt tussen 15 maart en 30 juni zijn door ons geïnformeerd. Indien uw reis is geannuleerd vanwege Corona, dan heeft u van ons de Corona voucher ontvangen ter waarde van het door u betaalde bedrag.

Wij doen u hieronder de belangrijkste Corona informatie toekomen voor het reizen naar de landen waar onze Resorts geopend zijn.

Op de Nederlandse airports zijn de volgende maatregelen van kracht

  • 1,5 meter afstand van elkaar te houden
  • Mondkapje te dragen bij check-in, tijdens security- en grensprocessen en bij het boarden
  • Gezondheidsverklaring, download hier
  • Regelmatig handen wassen
  • Hoesten en niesen in de binnenkant van uw elleboog
  • Zakdoekjes gebruik, geen handen schudden
  • Contactloos betalen
  • Zo min mogelijk dingen met uw handen aan raken

Naast het aanhouden van bovenstaande informatie, doen wij u hieronder de belangrijkste Corona maatregel per land toekomen:

UW VAKANTIE WIJZIGEN?

Hoe kunt u zelf uw vakantie wijzigen? Of is uw vakantie geannuleerd en wenst u het tegoed te gebruiken voor een nieuwe vakantie? Meer informatie>

COVID-19: NIEUWE ANNULERINGSVOORWAARDEN

Nieuw vanaf 16 september 2020! Reserveer met een gerust hart. Bekijk onze soepele annuleringsvoorwaarden. Naar het overzicht >

Heeft u vragen, dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen via infonl@clubmed.com of bel naar 020 7159259 van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30.

  • In de huidige context hebben de nationale autoriteiten uitzonderlijke maatregelen aangekondigd om de economische stabiliteit van het land in stand te houden, en meer bepaald voor de bescherming van de toeristische sector die zeer zwaar getroffen wordt door deze gezondheidscrisis. De steunmaatregel in deze civiele noodsituatie met betrekking tot de volksgezondheid geeft ondernemingen in het toerisme specifiek de toestemming om een tegoedbon uit te schrijven ter waarde van het bedrag dat betaald werd voor ieder verblijf dat geannuleerd werd ten gevolge van de Covid-19-crisis. Op 16 maart lanceerde het SGR, samen met het ANVR, de Corona voucher en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ACM staan achter dit initiatief.