Op vakantie naar Club Med

Uw rust gegarandeerd van boeking tot uw terugkeer

Geef uw gedachten ook wat vakantie, Club Med zorgt voor alles. We hebben de beste voorwaarden samengesteld om voor u te zorgen van vertrek tot uw terugkeer, ongeacht uw bestemming.

Alles is gepland om u een 100% sereen verblijf te bieden, plus de sfeer van Club Med.

Procedures die deze zomer in onze resorts van kracht zijn:

Om toegang te krijgen tot Franse Resorts en Franse Antillen, is een sanitaire pas vereist voor onze klanten van 18 jaar en ouder in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving.
Klanten worden gevraagd om een ​​van de volgende documenten te overleggen:

  • Een bewijs van een volledige vaccinatie (in het Engels of Frans) tegen Covid-19(1)
  • of het resultaat van een negatieve RT-PCR (nasofaryngeale of speeksel) of antigeen Covid-19-test, gedaan binnen 48 uur voor uw aankomst(2)
  • of het resultaat van een positieve RT-PCR-test die het herstel van COVID-19 bevestigt, met een datum langer dan 11 dagen en minder dan 6 maanden.

Voor alle andere Resorts hebben we een gezondheidsprotocol ingevoerd zodat we onze klanten deze zomer veilig kunnen verwelkomen. We zullen onze klanten ouder dan 11 jaar vragen om:

  • Een bewijs van een volledige vaccinatie (in het Engels of Frans) tegen Covid-19(1)
  • of het resultaat van een negatieve RT-PCR (nasofaryngeale of speeksel) of antigeen Covid-19-test, gedaan binnen 72 uur voor uw aankomst(2)
  • of het resultaat van een positieve RT-PCR-test die het herstel van COVID-19 bevestigt, met een datum langer dan 11 dagen en minder dan 6 maanden.

Mocht u niet aan deze vereisten voldoen, dan wordt de toegang tot ons Resort geweigerd als mede aan de betrokkene:

  • de begeleidende voogd als de persoon minderjarig is
  • de begeleidende minderjarigen indien de betrokkene meerderjarig is
    Wij zijn van mening dat deze maatregel ons in staat zal stellen om de protocollen die momenteel in onze resorts van kracht zijn te versterken en u zo veilig mogelijk te kunnen verwelkomen in onze Resorts.

(1) 7 dagen na de 2e injectie voor Pfizer, Moderna, AstraZeneca-vaccins, 4 weken na injectie voor Johnson & Johnson-vaccin of 7 dagen na injectie voor mensen die COVID hebben gehad.
Vaccins die in aanmerking komen voor de sanitaire pas zijn die welke zijn erkend door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA).
(2) Geldige antigeentests zijn tests die SARS-CoV-2-eiwit N detecteren.

Update Frankrijk (en Franse Antillen) voor iedereen vanaf 18 jaar: Reist u zonder vaccinatie- of herstelbewijs naar Frankrijk? Vanaf zondag 18 juli 2021, 00.00 uur mag uw negatieve PCR-test of antigeentest voor vertrek niet ouder zijn dan 24 uur (gerekend vanaf het moment van afname). Dit geldt als u Frankrijk inreist met de auto, boot, trein of bij vertrek met het vliegtuig (dus met elk vervoersmiddel). Ook is de Babysit service in onze Franse Resorts op dit moment niet beschikbaar. Reist u naar La Palmyre Atlantique? In de regio Charente-Maritime geldt de mondkapjesplicht weer binnen én buiten.

Update Sicilië: bij aankomst op Siciliaanse luchthavens wordt een PCR-test van -48 uur gevraagd aan alle passagiers van 6 jaar en ouder die aankomen uit Spanje, Portugal, Malta, Frankrijk, Griekenland, Nederland of die in de afgelopen 14 dagen in een van deze landen, ook al hebben ze de groene pas en zijn ze volledig ingeënt (maatregel tot 1 september 2021).

Indien u reist met een volledige vaccinatie of een herstelbewijs, kunt u dit bewijzen door middel van een DCC (Digitaal Corona Certificaat), te verkrijgen via de CoronaCheck-app. Ga naar https://coronacheck.nl/nl/ voor uw coronabewijs.

Terugkomst naar Nederland
Om te voorkomen dat het coronavirus mee naar huis genomen wordt, hebben reizigers vanaf 12 jaar per 8 augustus 2021 bij terugkeer naar Nederland een coronabewijs nodig als zij uit een EU-land komen met een geel reisadvies. Mensen die volledig gevaccineerd zijn of hersteld zijn van corona kunnen dit aantonen in de CoronaCheck-app. Andere reizigers moeten zich voor vertrek, maximaal 48 uur voor een PCR-test en 24 uur voor een antigeen-test, naar Nederland laten testen in het land van verblijf. Zij mogen alleen reizen met een negatieve testuitslag. Voor reizigers uit een land met een groen reisadvies gelden geen maatregelen bij terugkeer.

Let op: Deze genoemde maatregelen kunnen afwijken van wat een land eist aan formaliteiten op het gebied van gezondheid. Wij raden u dan ook aan om dit na te gaan op www.nederlandwereldwijd.nl op https://www.traveldoc.aero/, op de website van reopen Europa of om contact op te nemen met ons op 0900 20 20 306 of infonl@clubmed.com