Moederdag staat voor de deur! Als u nog steeds op zoek bent naar inspiratie om haar een extra speciale dag te bezorgen (of als u uw partner een kleine herinnering wilt sturen), zoek dan niet verder. Deze 7 verrassingen kunt u vanuit het comfort van uw eigen huis organiseren, en zullen ervoor zorgen ervoor dat mama zich op Moederdag een echte koningin voelt.

#1 Vingerverf Regenboogkaarten

Op zoek naar een makkelijk te maken Moederdagcadeau voor uw kleintjes? Haal dan de verf uit de kast, want deze wenskaart vraagt erom om te stralen met alle kleuren van de regenboog. Print op stevig papier de omtrek van een hart, dompel vervolgens de vingers van uw kinderen in verschillende kleuren verf en kleuren maar! Als de verf droog is, kunt u het hart uit de pagina knippen en klaar is kees.

#2 Fotocollage Herinneringen

Als uw moeder het altijd over "de goede oude tijd" heeft en net zoveel van nostalgie houdt als die van ons, dan is deze fotocollage perfect voor haar. Maak een "trip down memory lane" met haar en tover verschillende oude foto's tevoorschijn - jup, die schoudervullingen waren écht in de mode.

#3 Ontbijt Op Bed

Moederdag en ontbijt op bed gaan net zo goed samen als sinaasappelsap en prosecco. Begin Moederdag op de beste manier met Franse crêpes en fruit en voeg wellicht de eerdergenoemde jus d'orange & bubbels-combi toe.

Als ze op deze dag niet met haar eigen moeder samen kan zijn, waarom organiseert u dan geen virtuele zondagse brunch voor uw moeder? Laat mama en oma samen Moederdag vieren met pannenkoeken in bed, via FaceTime of Zoom.

#4 DIY Ontbijt Beautymasker & Voedend Haarmasker

Zodra ze het beste ontbijt ooit heeft gehad, is het tijd om in de ontspanningsmodus te gaan met een heerlijke gezichtsbehandeling. U hoeft de winkels niet in te gaan, maar u kunt gewoon rechtstreeks naar de keuken om dit ontbijtmasker in elkaar te flansen. Alles wat u nodig hebt is:

§ Eigeel

§ Honing

§ Olijfolie

§ Havermout

Voeg alle ingrediënten samen om de ultieme hydraterende behandeling te creëren die haar een net-naar-een-spa-gloed zal geven!

#5 Schoudermassage

Say no more.

Volg deze instructies van onze gespecialiseerde Spa G.Os die u zullen leren hoe u een spa-waardige massage kunt geven op Moederdag, en op alle andere andere dagen waarop ze het verdient.

#6 Vier het met Strawberry Margarita's

Moederdag... Mardadag... Margaridag... MARGARITA's! Maak er een feestje van en vier deze speciale dag met een verfrissende Strawberry Margarita.

#7 Moeder-filmavond

Duik lekker met het gezin op de bank en verzamel heerlijke snacks, wij hebben de beste gezinsvriendelijke films verzameld waar iedereen van zal genieten. Van Freaky Friday tot The Incredibles, u zult gegarandeerd een film vinden die iedereen enthousiast zal maken!

Dit vindt u vast ook leuk...