Ter ere van de Internationale Vriendschapsdag, en van alle andere dagen in het jaar, is het tijd om aan uw vrienden te bewijzen hoeveel u om hen geeft... Waarom zou u niet voorstellen om de meest onvergetelijke meidentrip OOIT te maken?

Met meerdere mensen een reis plannen is geen makkelijke taak. De datum kiezen is de eerste stap, maar dan komt het moeilijkste pas: het uitkiezen van een bestemming. Wij zouden niet willen niet dat u uw vriendschap verknoeit tijdens een mislukte poging tot het plannen van een gezamenlijke vakantie, dus wij zijn er om u te helpen bij het kiezen van de juiste plek, afhankelijk van uw vakantie mood.

En vergeet niet dat welke bestemming u ook kiest, het belangrijkste is om uw vriend(inn)en aan uw zijde te hebben en veel plezier te hebben!

Life’s a beach

Wat is er leuker dan uw beste vriendin mee te nemen op een strandvakantie? U zult samen prachtige momenten beleven door te lekker te zonnen op het witste zand dat u ooit hebt gezien, wat ontspannende massages onder de palmbomen te krijgen en de onderwaterwereld te ontdekken met uw masker en snorkel. Leef uw droomvakantie met uw BFF in het all-inclusive Resort Club Med Kani!

Herinneringen met margarita's

Als uw idee van de ultieme meidentrip veel lol en een geweldige sfeer is, kies dan een bestemming die beroemd is om de feeststemming! Bij Club Med Cancún Yucatán in Mexico kunnen u en uw mede-"party animals" 's avonds genieten van de open bar, onderdeel van de all-inclusive formule van het Resort, en overdag de wonderen van de Maya-cultuur ontdekken: Chichen Itza, Valladolid, Tulum...

Nature getaway

Beschouwen jullie jezelf als super ecologisch? Goed nieuws, want u kunt een milieuvriendelijke manier van leven ervaren in één van onze Green Globe gecertificeerde Resorts, bijvoorbeeld in Club Med Cherating Beach in Maleisië. Deze droombestemming in de jungle is de perfecte plek om te ontspannen en plezier te maken: maak een boottocht in de Mangrove, volg een yogalesje in een rustige omgeving, neem zeillessen om Pantai Beach te bereiken... De vakantie zal u er niet van weerhouden om goed te doen voor de planeet: u krijgt de kans om deel te nemen aan het behoud van schildpadden of het schoonmaken van de stranden van de regio.

Lekker actief

Als jullie sportief zijn en graag nieuwe activiteiten zoals de vliegende trapeze willen proberen, dan is één van onze beste Resorts voor acrobatische activiteiten Club Med Punta Cana in de Dominicaanse Republiek. De Circus School by Club Med zal de perfecte plek zijn om uw vriendschap in de lucht te testen en de zwaartekrachtwetten te vergeten. Als u op een gegeven moment weer beide benen op de grond wilt hebben, kunt u nog steeds genieten van tal van andere activiteiten op het land. U heeft werkelijkwaar een scala aan keuzes: golfen, boogschieten, tennissen, basketballen, beachvolleyballen... Heeft u behoefte aan een welverdiende break van al die sportieve activiteiten? De ultieme ontspanning zult u vinden in onze Zen Oase, bij het Zen Zwembad of bij de rustige witte zandstranden.

Dit vindt u vast ook leuk...