Wist u dat wat u eet invloed heeft op uw geluk? Onderzoek heeft aangetoond dat goede voeding niet alleen goed is voor uw algemene gezondheid, maar ook voor uw welzijn.

Naar het buitenland reizen is een ontdekkingsreis en daarbij hoort natuurlijk... lekker eten! Het ontdekken van de lokale gastronomie is een ervaring die u in het buitenland niet mag missen. Het is de perfecte manier om uitingen van cultuur te ontdekken en de bestemming op een duurzame manier te ervaren. Voedsel brengt mensen bij elkaar, voedt het avontuur en brengt daardoor meer geluk.

Wij hebben een paar tips verzameld om goed te eten en u daardoor goed te voelen. Wees op uw best als u op vakantie naar het buitenland reist en voel u daarna zoals nooit tevoren!

Het genot van lekker eten

Kent u het gevoel van uw cravings eindelijk bevredigen? Een fijne vakantie is dat gevoel. Het kiezen van een all-inclusive vakantie bij Club Med is precies dat gevoel.

** Wat er heerlijk is bij Club Med **

Als u op zoek bent naar internationale gerechten, lokale gastronomie of iets nieuws... zoek niet verder! Club Med neemt u mee op uw eigen persoonlijke culinaire trip. U zult lastig kunnen kiezen tussen authentieke lokale gerechten, internationale gerechten en verrukkelijke lekkernijen... Maar geen zorgen, u kunt ervoor kiezen om alles iedere dag te proeven! Geniet van de verrassende smaken van elk gerecht en proef uw bestemming in uw bord. Goed eten is hét recept van de lekkerste vakantie!

Gastronomisch welzijn

De waarde van lekker eten is onmetelijk voor uw geest, lichaam en ziel. Het doel van een geweldige vakantie is om de perfecte balans te vinden tussen gelukkig en gezond zijn, zonder aan beide kanten te veel op te offeren.

**Gezond lichaam, gezonde geest bij Club Med **

Wij zijn er trots op een samenwerking aan te gaan met de ongelooflijk getalenteerde Samantha Gowing, een gerenommeerde Australische chef-kok en klinische voedingsdeskundige. Gowing werkt samen met Club Med en heeft heerlijke en gezonde menu's ontworpen voor negen Club Med Resorts in Azië. Deze nieuwe gerechten zijn geïnspireerd door haar filosofie van wellness-gastronomie.

Verantwoorde ingrediënten

Het minimaliseren van uw ecologische voetafdruk door lokaal geproduceerd voedsel te eten, draagt bij aan een gezondere wereld en een gezondere versie van uzelf. Als uw maaltijd lokaal wordt ingekocht, zijn de ingrediënten verser en wordt het gerecht zonder twijfel lekkerder!

**De allerverste ingrediënten bij Club Med **

Bij Club Med zetten we ons in om zoveel mogelijk biologische en lokale producten te gebruiken in de gerechten die we bereiden. Lokale producten zijn goed voor uw gezondheid, gemoedsrust en de wereld om ons heen. Om uw eetervaring en dus uw vakantie te verbeteren, werken we samen met lokale en agro-ecologische leveranciers in al onze Resorts over de hele wereld.

Wilt u weten waarom die verse groenten die u at bij Club Med Bali zoooo lekker smaakten? Nou, ze werden rechtstreeks van een Balinese boerderij afgeleverd door de lokale bevolking!

U hoeft zich geen zorgen te maken over wat er op uw bord ligt bij Club Med, wij doen dat namelijk al voor u! Als laatste, vergeet niet om uw foodie-foto's en al uw andere vakantiefoto's te delen met #ClubMed om kans te maken op een feature op onze Instagram-pagina.

Dit vindt u vast ook leuk...