Het Resort Club Med La Pointe aux Canonniers 4§ is een levendig, kleurrijk toevluchtsoord tussen weelderige palmbomen en tropische tuinen. U zult in dit Resort een veelheid aan keuzes kunnen ervaren: het zandstrand, de geweldige zwembaden, waterskiën, de nieuwe Spa en de excursies die u rond het Resort kunt doen... Sta versteld van een perfecte vakantie op Mauritius!

Hieronder vindt u enkele van de nieuwigheden die ons Resort te bieden heeft!

Familiezwembad

Zowel volwassenen als kinderen kunnen genieten van dit revolutionaire nieuwe zwembad. Er zijn waterspeelactiviteiten, Slip-'N-Slide glijbanen, waterstralen, waterpistolen en meer, allemaal in één groot zwembad met verschillende diepten.

Nieuwe Spa

Club Med La Pointe aux Canonniers beschikt over een gloednieuwe Spa in het Resort. Met energiepunten die gestimuleerd worden en een totaal ontspannen lichaam en geest, wordt u in totale wellness ondergedompeld.

Club Med Spa by Cinq Mondes is in La Pointe aux Canonniers gearriveerd om u de beste behandelingen en massagetechnieken van over de hele wereld aan te bieden. CINQ MONDES nodigt u uit voor een ontdekkingsreis van simpelweg de beste schoonheidsrituelen ter wereld.

Nieuwe kamers

Ontspan en geniet van de Mauritiaanse manier van leven in uw accommodatie. Vanuit uw kamer ziet u de zee, glinsterend in elke tint blauw, en dan springen de statige palmbomen in het oog. Onze kamers en Suites zijn verspreid over verschillende kleine gebouwen in koloniale stijl. Bois Chéri, Baie du Cap, Tamarin: zelfs de namen van de gebouwen geven u een vakantiegevoel.

Dit vindt u vast ook leuk...