Welkom op Borneo! Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we tegen 2023 een nieuw Club Med Resort zullen openen op Borneo, onze eerste Exclusive Collection in deze regio.

Benieuwd naar deze tropische bestemming? Ontdek wat u kunt verwachten van uw all-inclusive vakantie op dit prachtige eiland.

Club Med Borneo, in het hart van een tropisch paradijs

Club Med Borneo Kota Kinabalu zal worden gevestigd in de staat Sabah, aan de noordkant van het eiland Borneo, tegenover Maleisië.

Omringd door beschermd regenwoud, is deze bestemming een echt jungleparadijs. U wordt getrakteerd op weelderige jungle-landschappen en krijgt de mogelijkheid om wilde orang-oetans in hun natuurlijke habitat te zien.

Als u meer een oceaanliefhebber bent, zijn er idyllische witte fijnezandstranden en kristalhelder water met een onbelemmerd uitzicht op de zonsondergang aan de kustlijnen van het eiland. Dat maakt Club Med Borneo tot de perfecte vakantiebestemming. Er is voor ieder wat wils!

In dit kleine tropische paradijs voelt u de samenhang van vele lokale inheemse culturen, die een breed scala aan culturen en talen samenbrengen. Dompel uzelf onder in een nieuwe omgeving en diens oude lokale tradities door middel van activiteiten: avonddansshows, traditionele tapijten en sieraden maken, interactieve culinaire lessen, koffieproeverijen... en nog veel meer.

Direct naast een mangrovebos gelegen, zult u geen van de natuurlijke wonderen missen dankzij de talloze excursies die worden aangeboden; van eilandhoppen tot de prachtige Pulau Tiga, een rit op de rivier die Sabah's diverse wilde dieren en ecosysteem laat zien, tot adrenaline-pompend wildwaterraften op de rivier.

Een eco-chic Resort tussen bos en zee

Club Med Borneo wordt ons tweede premium all-inclusive Resort in de regio van Maleisië - het zal zich voegen aan Resort Club Med Cherating Beach. Maar dit nieuwe Resort zal het eerste Resort in de regio van Maleisië zijn met een Club Med Exclusive Collection Space (5§ Space), voor een meer luxe ervaring.

Het ontwerp van het Resort zal worden geïnspireerd door traditionele etnische culturen uit Borneo, terwijl de structuren naadloos geïntegreerd zullen worden met het omliggende regenwoud. Club Med Borneo zal tal van ruimtes bieden die verbonden zullen zijn met de natuur, met gebruikmaking van lokale en duurzame natuurlijke materialen.

Dit is wat u binnen te wachten zal staan:

§ 400 kamers - 360 ruime kamers in verschillende categorieën en 40 luxe Suites.

§ Een restaurant dat de hele dag geopend is met internationale gerechten en een ‘Gourmet Lounge’, een à la carte specialiteitenrestaurant dat is inbegrepen in het all-inclusive aanbod van Club Med.

§ Free-flow bar met geïntegreerde entertainmentruimte met de kenmerkende circus- en muziekshows van Club Med, en een bar bij het zwembad gewijd aan de Exclusive Collection Space.

§ Kinderclubfaciliteiten en speciale services voor kinderen van alle leeftijden (van 4 maanden tot 17 jaar).

§ Volledig aanbod van Club Med-faciliteiten, met ongeveer 30 soorten land- en watersportactiviteiten en excursies om Kota Kinabalu en Sabah (romantisch beschreven als The Land Below the Wind) te ontdekken.

Dit vindt u vast ook leuk...