** Omarm slow travel met Club Med! Wij bij Club Med denken nu meer dan ooit na over hoe we voorzichtiger te werk kunnen gaan en iets terug kunnen doen aan lokale gemeenschappen wanneer we op reis gaan. **

** Ontsnap naar ons luxe eco-toevluchtsoord Club Med Cherating Beach en word ondergedompeld in een mooie weelderige jungle, terwijl u wilde dieren spot en meedoet aan leuke eco-activiteiten. **

Beleef een luxe, milieuvriendelijke vakantie in een eco-retraite

In het hart van de jungle ia het op houten palen staande Club Med Cherating Beach een reis in het wild. Dit eco-toevluchtsoord biedt 3 verschillende stranden en toegang tot 85 hectare weelderige omgeving, waardoor het de perfecte Maleisische jungle-ontmoet-kust-ontsnapping is.

Goed om te weten voor onze eco-liefhebbers: Club Med Cherating Beach is Platinum Green Globe gecertificeerd - met meer dan 10 jaar voortdurende moeite. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

Geniet van eenvoudig comfort in dit houten eco-resort, waar u **apen direct vanuit uw raam kunt spotten! **

Het prachtige Resort maakt haar belofte waar om de natuurlijke schoonheid van het gebied en de biodiversiteit te behouden. De bebouwde oppervlakte beslaat slechts 7% van de totale oppervlakte van het terrein, waardoor 60 hectare voornamelijk tropisch regenwoud behouden blijft, waar makaken en nog veel meer tropische diersoorten leven.

Binnen de eco-retraite hebben we serieuze milieubewuste initiatieven genomen: geen single-use plastic, compost ter plaatse, natuurlijke afvalwaterbehandeling en recycling en monitoring van voedselafval.

Onze favoriete dagelijkse eco-activiteiten in Cherating Beach

Breng uw eco-vakantie een stap verder door één van onze vele groene activiteiten uit te proberen.

Kies een jungle-avontuur en maak een begeleide natuurwandeling om Cherating Jungle te verkennen en meer te weten te komen over de lokale diersoorten. Ontdek allerlei dieren in het wild en de weelderige natuur op deze geliefde bestemming.

De Botanical Trail is ook een goede optie als u de lokale biodiversiteit wilt ontdekken.

Of u kunt babyschildpadden verzorgen in het Turtle Sanctuary dicht bij het Resort. Bereid u voor op overload aan schattigheid!

Uw kleintjes hebben glinsterende ogen terwijl ze de vuurvliegjes in de mangrove observeren, wat een goede manier is voor kinderen om contact te maken met de cultuur. Ook leert de Mini Club kinderen over het gebruik van lokale kruiden tijdens kooklessen uit de aromatische en educatieve tuin.

Voor een verandering van tempo, vlieg tussen de apen op de trapeze, een must-do voor elke leeftijd!

Of als u het wat rustiger aan wilt doen, kunt u ontspannen tussen jungle en oceaan vanuit het prachtige Zen Zwembad voor volwassenen, met uitzicht op de Zuid-Chinese Zee.

En voor een complete Maleisische ervaring mag uw maag niet worden overgeslagen! Ontdek de heerlijke lokale gerechten en prikkel uw smaakpapillen zoals nooit tevoren.

Happy to Care voor de lokale gemeenschap

Verbonden zijn met het gastland en diens bevolking is één van de grondbeginselen van Club Med. Daarom proberen we zoveel mogelijk terug te geven aan lokale gemeenschappen.

Wij kopen ons voedsel in bij lokale producenten en we ondersteunen ontwikkelingsprojecten voor lokale gemeenschappen.

Club Med Cherating heeft ook veel werk verricht via Club Med La Fondation, opgericht op wereldwijde schaal, om het vrijwilligerswerk van diens werknemers te vergemakkelijken ten gunste van **liefdadigheidsinitiatieven. **

Hier is een lijst van onze prestaties en lopende projecten via Club Med La Fondation in Club Med Cherating:

§ Sportschool voor kinderen van de vereniging Sekolah Rendah Kebangsaan

§ Vrienden van over de hele wereld moedigen vriendschappen aan tussen onze gasten en lokale kinderen van de Sungai Baging Primary school

§ Wereldwijde snackevenementen met kinderen uit het weeshuis en het Rapha Children-huis

§ Zwemlessen voor lokale kinderen in het zwembad van ons Resort

§ Mogelijkheid voor onze medewerkers om online of in het Resort te doneren tijdens hun verblijf of tijdens evenementen van de Fondation

Dit vindt u vast ook leuk...