Dacht u dat een actieve vakantie niet uw ding was? Nou, bij Club Med zal het u misschien verbazen: het is mogelijk om in het paradijs te sporten en er ook nog eens plezier in te hebben.

Hier zijn 5 unieke ervaringen die zo leuk zijn dat u niet eens beseft dat u super actief bezig bent. En nog beter, deze ervaringen zijn inbegrepen in uw vakantie!

#1 Paardrijden tijdens zonsondergang

Heeft u een hart voor paarden? Vervul uw droom in ons gloednieuwe Resort Club Med Michès Playa Esmeralda tijdens een rit op het strand bij zonsondergang! Beleef onvergetelijke momenten met uw majestueuze viervoeter en creëer eeuwige herinneringen van vrijheid.

Ontdek het Resort

#2 Waterpret in de Indische Oceaan

Hoewel u misschien denkt dat een tripje naar een tropisch eiland alleen ontspannend is, dan had u er wellicht niet aan gedacht dt de oceaan de ultieme speeltuin is! Zeilen is de perfecte combinatie van adrenaline, genieten van de zee en heerlijke momenten meemaken met u dierbaren.

Profiteer van de zachte Indiase wind om met uw eigen catamaran rond de lagune te zeilen, tussen het strand en de koraalriffen van Mauritius bij Club Med La Pointe aux Cannoniers.

Ontdek het Resort

#3 Verbeter uw yoga-flow

Het mooie van all-inclusive activiteiten is dat u alles kunt proberen zonder extra te hoeven betalen. Dus waarom zou u niet gewoon een poging wagen? U weet maar nooit, het kan het begin zijn van een nieuwe passie...

Bij Club Med Bintan Island krijgt u de unieke kans om uw geest, lichaam en ziel nieuw leven in te blazen met een Aerial Yoga-les. Geniet van dit vredige en ontspannende moment in het paradijs, vergezeld van een adembenemend uitzicht op het strand met het kalmerende geluid van de kabbelende golven.

Weet u nog steeds niet zeker of yoga iets voor u is? Neem een maatje mee, doe een lesje, en go with the flow!

Ontdek het Resort

#4 Ski op de meest verse poedersneeuw

Oproep aan alle sneeuwliefhebbers! Wat is de beste manier om te genieten van puur geluk? Door de berg af te sjezen natuurlijk! Geniet met volle teugen van de berg, verhoog uw adrenaline-niveau en geniet van het adembenemende uitzicht.

Skiën in de Alpen is zeker een bucketlist-ervaring! Geniet van skiën of snowboarden op de pistes met verse poedersneeuw bij ons nieuwe Resort Club Med La Rosière, gelegen tussen Savoye en de Valle d'Aosta. Onze Resorts in de bergen zijn de perfecte plek voor een heerlijke skivakantie: trek uw ski- of snowboardschoenen aan!

Ontdek het Resort

#5 Peddel door een turquoise paradijs

De Maldiven, het juweel van de Indische Oceaan, herbergen honderden soorten zeedieren. Bij Club Med Kani kunt u genieten van het prachtige turquoise water en tegelijkertijd het onderwaterleven ontdekken dankzij onze geweldige kajaks met glazen bodem! Drijf op het water terwijl u prachtige kleurrijke vissen, schildpadden en roggen in hun natuurlijke habitat bekijkt. Is dat geen geweldige ervaring?

Ontdek het Resort

Dit vindt u vast ook leuk...