Het is kerstochtend, u wordt wakker en u kijkt uit het raam om een prachtige deken van helderwitte sneeuw te zien terwijl de zon opkomt boven de met sneeuw bedekte bergen. U droomt niet, uw magische witte kerst is hier!

Maar hoe ziet een witte kerst er nou écht uit? Twee woorden: zorgeloos en leuk. Een witte kerst beleven met Club Med is supermakkelijk, want u hoeft zelf niets te organiseren: van heerlijk eten tot leuke activiteiten, alles wordt voor u geregeld. U en uw gezin zullen de herinningen van deze magische en unieke vakantie voor altijd blijven koesteren!

Hier zijn 5 redenen waarom u tijdens uw volgende vakantie een witte kerst met Club Med zou moeten beleven!

#1 - Een thuisgevoel maar met uitzicht op de pistes

Overdag krijgen uw kinderen (jonger dan 12 jaar) een Club Med-cadeautje, zodat ze zich verwend zullen voelen door de kerstman! De rest van de vakantie zullen ze enorm veel plezier beleven aan het ontmoeten van nieuwe vrienden, het uitproberen van nieuwe activiteiten en vooral het spelen in de sneeuw - het wordt de beste tijd van hun leven (en dat geldt ook voor u!)

#2 - De feestelijke sfeer is werkelijk magisch

Een witte kerst zou gewoon niet helemaal kloppen zonder majestueuze dennenbomen, een dik pak sneeuw en kerstverlichting. Wandel door het Resort en voel overal de magische kerstsfeer. Onze teams zorgen ervoor dat uw vakantie van begin tot eind prachtig is en dat u overal de magie van kerst zult voelen.

#3- Kerstmaaltijden zijn de beste

Ontdek een uitgebreide kerstlunch en -diner waar kalkoen, oesters, kreeft en de heerlijkste desserts op u wachten.
U kunt nog meer genieten van iedere overheerlijke hap wetende dat wij het zware werk voor u doen - de planning, het koken en het opruimen - zodat u gewoon achterover kunt leunen en kunt genieten van kostbare tijd met uw gezin.

#4 - Feestelijke activiteiten voor de hele familie

Van het versieren van de kerstboom tot een bezoek van de kerstman, aankomend met zijn slee: er zijn talloze activiteiten gepland zodat u een magische kerstdag kunt doorbrengen.

Op kerstavond geniet u na het diner van een kerstshow, verzorgd door onze professionele medewerkers met kerstmuziek en natuurlijk een uniek entertainmentprogramma!

#5 - Herinneringen maken die een leven lang meegaan

Kerstmis draait niet alleen om het eten, de versiering en de sneeuw - het draait ook om herenigingen met uw familie creëeren en uitzonderlijke momenten delen. Of het nu met de grootouders, de neefjes en nichtjes, de tantes, ooms en alle kinderen is - breng geweldige momenten samen door en creëer nieuwe herinneringen terwijl Club Med voor alles zorgt.

Dus bent u klaar om een witte kerst te beleven in één van onze sneeuwresorts? Vind hier meer informatie over onze all-inclusive sneeuwbestemmingen!

Dit vindt u vast ook leuk...