Weetje #1

Uw kleintjes kunnen unieke activiteiten uitproberen, zoals de babygym, little circus, het petit chef-programma, kinderyoga en zelfs deelnemen aan hun eigen avondshow en meer... Allemaal inbegrepen in het kinderclubprogramma.

Weetje #2

Onze Resorts bieden verschillende gezinskameropties. Van Suites tot Superior kamers, ons onderling verbonden systeem is geschikt voor de behoeften en grootte van elk gezin.

Weetje #3

Tieners kunnen ook de tijd van hun leven hebben en vrienden maken van over de hele wereld met de superflexibele Junior Club. Alles mag, niets hoeft en ouders weten dat hun tieners veilig zijn.

Weetje #4

In onze Resorts is er een babycorner en een babyrestaurant - met gevarieerd eten en uitrusting om maaltijden voor uw kleintjes te bereiden. Ze kunnen samen met u of onze G.Os eten als onderdeel van de Baby Club-services. Het is allemaal inbegrepen.

Weetje #5

Uw kinderen kunnen al vanaf 3 jaar beginnen met skilessen! In dat tempo zullen ze voor u het weet een professional zijn!

Weetje #6

Bij aankomst is een welkomstpakket voor baby's inbegrepen. Alle benodigdheden zoals een kinderbedje, een babybadje, flessenwarmers en kinderwagens zijn aanwezig. Bovendien heeft u in onze Resorts ook 24 uur per dag toegang tot een babyvoedingsruimte - allemaal inbegrepen!

Weetje #7

Club Med is de perfecte plek om uitgebreide families samen te brengen. Breng uw dagen door zoals u wilt en kom bij elkaar tijdens het diner. Opa's, oma's, neefjes, nichtjes, broers, zussen... Iedereen kan mee. Het is zo makkelijk!

Weetje #8

Al onze medewerkers die over uw kleintjes waken, besteden de hoogste zorg, hebben aanzienlijke professionele ervaring in de kinderopvang en zijn gekwalificeerd voor EHBO met een training die elke zes maanden wordt gegeven.

Weetje #9

Ontspan 's avonds terwijl uw kleintjes deelnemen aan het babysitprogramma "Pyjama Club". In sommige Resorts zijn op verzoek ook privé-babysitservices beschikbaar.

Weetje #10

Kinderclubs van 4 tot 17 jaar zijn allemaal inbegrepen in uw pakket! Voor de kleintjes van 4 maanden tot 3 jaar rekenen wij extra kosten, omdat onze jongste klanten speciale aandacht nodig hebben en om een evenwichtige verhouding tussen personeel en baby te behouden.

Dit vindt u vast ook leuk...