Wat u in 2021 te wachten staat bij Club Med

Fingers crossed. Dit nieuwe jaar zou een gelegenheid moeten zijn om nieuwe horizons te ontdekken! 12 maanden, dat is op z'n minst wat u nodig heeft om de het nieuwe programma te volgen dat wij voor u hebben bedacht. Nieuwe producten en verrassingen om met familie, uw geliefde of vrienden te ontdekken, aan de andere kant van de wereld of gewoon dicht bij huis. 2021 klinkt als een nieuw begin, dat wij graag met u meemaken!

Good news n°1 - Januari

Ski zonder grenzen in La Rosière 4§

Beleef vanuit uw nieuwe Resort, op het zuiden gelegen op de pistes van de Tarentaise, een geweldig moment in de bergen tussen Savoye en de Aosta-vallei. 160 km aan Franco Italiaanse pistes om af te sjezen in een authentiek en bewaard gebleven skigebied.

Ga skiënd de grens over

Good news n°2 - Februari

Geniet van intieme momenten in Grand Massif Samoëns Morillon

Geniet in uw Chalet-appartement in de Exclusive Collection Space Exclusive Collection van gezellige momenten samen, in volledige privacy. Conciërge, roomservice, reservering van activiteiten... Hier komt het geluk op een plateau: dat van de Saix, één van de mooiste reliëfs in de Alpen.

Geniet van het leven

Good news n°3 – Maart

Ontdek uw innerlijke Robinson in de Seychelles Exclusive Collection

Proef de unieke sensatie van alleen zijn op de wereld op het privé-eiland Sainte Anne, in uw nieuwe eco-gecertificeerde Resort. Maak de mooiste avonturen mee in dit beschermde ecosysteem, tussen land en zee.

Op naar het avontuur

Good news n°7 – Juli

Adem de frisse lucht op in Alpe d’Huez 4§

Ontdek uw passie voor wielrennen in aanwezigheid van een wielren-pro tijdens de Amazing Weeks, die inbegrepen zijn in uw Club Med all-inclusive vakantie. Waag uzelf na een week vol workshops, demonstraties en persoonlijk advies aan de beroemde beklimming van Alpe d'Huez en diens 21 bochten.

Fiets de berg op

Good news n°8 – Augustus

Hijs de zeilen op de Middellandse Zee met de Club Med 2

Stap aan boord van een uitzonderlijke vijfmaster en ontdek de Middellandse Zeekust zoals u die nog nooit eerder hebt gezien. Stop in Santorini, Capri of Heraklion en beleef een groots avontuur, met ontspanning, sport en excursies.

Zet koers naar ontspanning

Good news n°9 – September

Beleef momenten van welzijn in Marrakech La Palmeraie 4§

Maak in alle rust kennis met Vibhava Yoga tijdens een les Yoga byHeberson, voordat u gaat genieten van een massage in de Cinq Mondes Spa. Een programma op maat dankzij de Wellness Amazing Weeks, die in uw Club Med-verblijf zijn inbegrepen.

Open uw chakras

Good news n°10 – OktoberBeleef de zoetheid van het leven in La Plantation d’Albion Club Med Exclusive Collection

Neem een ​​duik in het turquoise water dat aan het strand grenst, voordat u plaatsneemt onder de parasols van de gloednieuwe Beach Club. Geniet van de kleurrijke sfeer en proef Mauritiaanse lekkernijen met de voeten in het zand. In dit recentelijk gerenoveerde Resort kunt u van elk moment met volle teugen genieten.

Bekijk de wereld door een roze bril

Good news n°11 – NovemberDompel uzelf onder in een zee van dennenbomen in Arcs Panorama 4§

Trakteer uzelf op een zonsopgang met 180° uitzicht over de Tarentaise-vallei, de Mont Blanc en diens eeuwig besneeuwde bergtoppen, en bewonder de eerste sneeuwvlokken die vallen op de zee van dennenbomen die uw Resort omringen. Tussen het skiën en ontspannen door, belooft de dag onvergetelijk te worden.

Geniet van het uitzicht

Good news n°12 – December

Vier het einde van het jaar 2021 in de Dominicaanse Republiek

Beleef onvergetelijke eindejaarsfeesten tussen de kokospalmen, in de Resorts in Punta Cana 4§ of Michès Playa Esmeralda Exclusive Collection. Tropische bestemming bij uitstek, of toch de nieuwe zeldzame parel?

Trek uw zwemkleding aan

Dit vindt u vast ook leuk:

Al onze bestemmingen

Geniet in de zon of in de sneeuw van all-inclusive vakanties van Club Med en ontdek al onze bestemmingen.

IK MAAK MIJN KEUZE

Alle Club Med-activiteiten

Ontdek de verscheidenheid aan activiteiten die worden aangeboden in onze Club Med Resorts aan zee en in de bergen, en beleef onvergetelijke momenten.

IK ONTDEK

Al onze aanbiedingen

Vetrek het hele jaar door tegen de beste prijs dankzij onze aanbiedingen die oplopen tot -15% korting per persoon. Wacht niet langer en ontdek de wereld!

IK GENIET