Een zomervakantie in de bergen

Onze Resorts voor een zomer in de bergen

In het hart van de Alpen

Tijdens een zomervakantie in de bergen geniet u van de frisse berglucht, de ruimtelijkheid van het berglandschap en sensationele sportactiviteiten. Laat u charmeren door onze hooggelegen Resorts in de bergen en ontdek de troeven van een zomerse bergvakantie bij Club Med.

Knijp er even tussenuit in een van onze nabije bergresorts

Unieke sporten

te ontdekken met het gezin

ACTIVITEITEN À LA CARTE…

voor nog meer sensatie!

Beleef unieke sensationele ervaringen in de bergen dankzij een reeks activiteiten die à la carte aangeboden worden: boomklimmen voor volwassenen en kinderen, via ferrata, afdalingen met de scooter, canyoning, rafting, MTB…

De hoogte in

voor nog meer sensatie!

Met gemarkeerde routes aangepast aan elk niveau komen zowel rasechte sportfanaten als families die de activiteit voor het eerst uitproberen in aanmerking voor deze sport. Geniet van de omringende natuur en ontdek nieuwe talenten, en misschien wel een nieuwe passie. Mist u de besneeuwde landschappen? Tijdens afdalingen met een scooter voelt u dezelfde sensaties als op de skipiste. Net zoals in de winter brengt de skilift u tot helemaal boven in de bergen.

Met de scooter op verkenning in het berglandschap van Valmorel

Onder begeleiding van onze berggidsen

Bij elke bocht vergroot de sensatie

Een adembenemend uitzicht over de Vallei

De rust van de bergen

Om zich heerlijk te herbronnen

Omdat u na uw inspanningen recht hebt op welverdiende ontspanning, stellen wij u verschillende ontspanningsruimtes voor, zowel binnen als buiten, zoals terrasjes en verwarmde zwembaden.

Een pauze in de ochtend, een kleine honger na een activiteit, een lekker vieruurtje… Op elk moment van de dag kunt u proeven van onze heerlijke gastronomische maaltijden.

GASTRONOMIE

Zowel het ontbijt, avondmaal als de snacks overdag zijn inbegrepen in uw Club Med verblijf. In elk Resort kunt u de hele dag door genieten van een ruime selectie aan maaltijden en snacks. Twijfelt u tussen 2 specialiteiten? Proef ze dan gewoon allebei.

Gastronomie in Pragelato

Luister naar uw lichaam

De stress wegwerken, de werking van bepaalde spieren herontdekken, leren ademhalen op de juiste manier… Met onze spabehandelingen en de ontspanningsactiviteiten inbegrepen in uw arrangement zal u zich meer dan voldoende kunnen ontspannen.

Wellness in Valmorel

DE GROOTSTE NAMEN UIT DE SPAWERELD

Een moment van ontspanning met zicht op de ondergaande zon, een behandeling met essentiële oliën na een vermoeiende dag op de piste… De Spa’s bij Club Med bieden net dat tikkeltje meer, omdat we enkel samenwerken met de grootste namen uit de wellness- en beautywereld.

Ontdek het wellnessaanbod bij Club Med

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?