Boek met een gerust hart

Vakantie annuleren door Corona

Van gedachten veranderen is ook all-inclusive.

Ontdek de antwoorden op al uw vragen in onze Coronavirus FAQ>

Wilt u zorgeloos reserveren?

Reserveer zonder zorgen

§ In het geval dat grenzen of een Resort worden gesloten of dat er nieuwe beperkende maatregelen worden aangekondigd, kunt u uw verblijf kosteloos wijzigen of annuleren. In geval van annulering kunt u een terugbetaling van uw verblijf vragen*.

*Tot 31 december 2020 ontvangt u van ons de SGR Corona Voucher indien een reis geannuleerd wordt.

Voor meer informatie, bel 020-850 38 30

§ U HEEFT EEN SKIVAKANTIE GEBOEKT EN U WILT WIJZIGEN OF ANNULEREN?
Wijzigen/ annuleren op basis van eigen vervoer:

U kunt tot 5 dagen voor vertrek uw verblijf kosteloos annuleren of omboeken op voorwaarde dat de nieuwgekozen vertrekdatum voor 31 mei 2021 ligt en dat de reissom van het gewijzigde verblijfsarrangement minimaal gelijk is aan de oorspronkelijke reissom.
Wijzigen/ annuleren van een pakketreis:
U heeft een vakantie pakketreis geboekt met reguliere vluchten: t/m 45 dagen voor vertrek bedragen de kosten € 250,- per persoon
U heeft een vakantie pakketreis geboekt met een low cost carrier: t/m 45 dagen voor vertrek bedragen de kosten € 40 per persoon + 100% van de totale vervoerskosten

Vind de gedetailleerde voorwaarden hier

U HEEFT EEN ZONVAKANTIE GEBOEKT EN U WILT WIJZIGEN OF ANNULEREN?
Wijzigen op basis van eigen vervoer:

U kunt tot 14 dagen voor vertrek uw verblijf kosteloos annuleren of omboeken op voorwaarde dat de nieuwgekozen vertrekdatum voor 31 oktober 2021 ligt en dat de reissom van het gewijzigde verblijfsarrangement minimaal gelijk is aan de oorspronkelijke reissom.
Wijzigen van een pakketreis:
U heeft een vakantie pakketreis geboekt met reguliere vluchten: t/m 45 dagen voor vertrek bedragen de kosten € 250,- per persoon
U heeft een vakantie pakketreis geboekt met een low cost carrier: t/m 45 dagen voor vertrek bedragen de kosten € 40 per persoon + 100% van de totale vervoerskosten

Vind de gedetailleerde voorwaarden hier

Deze wijzigings- en annuleringsvoorwaarden zijn uitzonderlijke en afwijkend van onze standaard annuleringsvoorwaarden.

Meer weten

Ecran Total Verzekering: vakantie 100% annuleerbaar en terugbetaalbaar

U heeft een Ecran Total Verzekering afgesloten (aanvullend): in het geval van een last-minute annulering vanwege Covid-19 (positieve PCR test van u of een van uw medereizigers uit uw dossier en uw vertrek is binnen 48 uur (bewijs overleggen) of de maatregelen zijn aangescherpt voor uw vertrek) kan uw verblijf op uw verzoek worden geannuleerd en de kosten zullen dan worden vergoed door de verzekering.

In een situatie als deze, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons of uw reisbureau op te nemen, zodat wij dit alles voor u in orde kunnen maken. Deze kosten worden vergoed door de Ecran Total Verzekering.

Vind de Ecran Total voorwaarden hier

COVID-19 garantie in uw pakket inbegrepen

Club Med heeft de krachten gebundeld met Europ Assistance en biedt alle G.M.s een garantie van medische hulp inbegrepen in het pakket, in geval van ziekte door COVID-19.

§ Al uw ziektekosten in het buitenland worden vergoed, inclusief repatriëring.

§ In het geval van ziekenhuisopname worden naast uw ziektekosten ook aanvullende services vergoed, zoals verblijfskosten voor uw medereizigers

§ In geval van quarantaine in verband met het virus, zijn de kosten van verlenging van uw verblijf in het Resort gedekt

§ Als u de geplande retourvlucht mist: het assistentiecentrum zorgt voor en organiseert een nieuwe retourvlucht volgens de vereisten van het medisch team.

Meer weten

Veilig blijven doen we samen

U kunt er zeker van zijn dat onze teams speciaal zijn opgeleid in hygiënemaatregelen en gezondheidsprotocollen ** om uw veiligheid te garanderen en u in staat te stellen uw volgende verblijf met vertrouwen te boeken.

Meer weten

Onze aanbiedingen

Ontdek al onze aanbiedingen

Reserveren

Zin in de winter?

Profiteer deze winter van tot wel -15% * op uw vakantie met de Happy First-aanbieding

Reserveren

Gratis voor de kleintjes

Profiteer van het gratis verblijf tot 6 jaar in onze zonesorts en gratis verblijf voor kinderen onder de 4 jaar in de bergen in de winter. Gedenkwaardige momenten wachten op u...

Genieten

Happy First
** Zie de voorwaarden van de aanbieding> **

Gratis voor kinderen
** Zie de voorwaarden van het aanbod> **

** Aan deze metingen is gewerkt en deze zijn bevestigd door ons wetenschappelijk comité bestaande uit medische experts. Maatregelen gedefinieerd vanaf 20 mei 2020, zullen waarschijnlijk veranderen afhankelijk van de context en lokale regelgeving.