Boek met een gerust hart

Vakantie annuleren* door Corona

Van gedachten veranderen is ook all-inclusive.

Voor nieuwe boekingen vanaf 16 september 2020 kunt u van onze nieuwe voorwaarden genieten. U kunt uw verblijf annuleren en uw verblijf vergoed krijgen tot 45 dagen voor uw vertrek. Vind al onze gedetailleerde voorwaarden in deze tabel. Gedetailleerde beëindigingsvoorwaarden>

Om u nog rustiger te laten boeken en reizen, bieden wij verzekeringen u garanties die zich aanpassen aan de huidige context van de Covid-19-pandemie.

Verzekering Ecran Total: nieuwe voorwaarden

Met toeslag

-Voor uw vertrek: in geval van een last-minute annulering in verband met de Covid-19-pandemie (positieve test op Covid-19 van een persoon van het dossier binnen 48 uur na vertrek (op bewijs), of tweewekelijkse maatregelen van/naar de bestemming van uw verblijf), kan uw verblijf op uw verzoek kosteloos worden uitgesteld of vergoed.
-Tijdens uw verblijf: in het geval dat een verblijf wordt onderbroken vanwege Covid-19 tijdens het verblijf, wordt uw verblijf vergoed.

Meer weten

De garanties van onze medische hulp

Inbegrepen in uw pakket

Volledige dekking van de betreffende deelnemer bij aangifte van Covid-19 tijdens het verblijf (repatriëring of aankoop retourticket, medische kosten, voorschot op ziekenhuiskosten buitenland, begeleiding van kinderen bij ziekenhuisopname, eventueel verlenging van het verblijf)

Meer weten

Onze bestemmingen van moment

Veilig blijven doen we samen

U kunt er zeker van zijn dat onze teams speciaal zijn opgeleid in hygiënemaatregelen en gezondheidsprotocollen ** om uw veiligheid te garanderen en u in staat te stellen uw volgende verblijf met vertrouwen te boeken.

Meer weten

Ook interessant:

Nazomer aanbieding

Tot -500 € per persoon op vertrek tot eind oktober... ook tijdens de herfstvakantie

Reserveren

Zin in de winter?

Profiteer deze winter van tot wel -15% * op uw vakantie met de Happy First-aanbieding

Reserveren

Gratis voor de kleintjes

Profiteer van het gratis verblijf tot 6 jaar in onze zonesorts en gratis verblijf voor kinderen onder de 4 jaar in de bergen in de winter. Gedenkwaardige momenten wachten op u...

Genieten

Aanbieding voor nazomer
Zie de voorwaarden van het aanbod onderaan de pagina>

Happy First
Zie de voorwaarden van de aanbieding>

Gratis voor kinderen
Zie de voorwaarden van het aanbod>

** Aan deze metingen is gewerkt en deze zijn bevestigd door ons wetenschappelijk comité bestaande uit medische experts. Maatregelen gedefinieerd vanaf 20 mei 2020, zullen waarschijnlijk veranderen afhankelijk van de context en lokale regelgeving.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?