All-inclusive

BY CLUB MED

Vluchten, Transfers, Accommodaties

Gun uzelf het voordeel van geen zorgen maken

Wij verminderen stress sinds 1950, we weten dat het regelen van de grote en kleine details niet ontspannen is. Laat ons dat voor u doen - het is inbegrepen in uw pakket.

Vluchten en transfers

de piloot kondigt een soepele vlucht aan

Wij organiseren* uw vervoer en de transfers van en naar uw bestemming. U ontvang alle nodige informatie voor vertrek (vluchttijden, tickets, check-in tijd etc.) Uw enige taak: uw koffers pakken.

*U kunt ook kiezen om uw eigen vervoer te regelen door een pakket ´zonder vervoer´ te kiezen.

Uw kamer is klaar en wacht op u

heerlijk comfort en design

Ze zijn gemaakt door 's werelds meest inspirerende architecten en designers: de kamers en suites op elke bestemming zijn uniek. Ze hebben slechts 1 ding gemeen: het comfort en welzijn dat ze bieden. Lekker uitslapen, powernaps of schoonheidsslaapjes: u zult elk moment in uw kamer geweldig vinden.

Het plezier op een bordje

is eindeloos

Uw maaltijden en drankjes zijn inbegrepen in uw pakket. Niets om klaar te maken, geen boodschappenlijstjes, geen afwas, geen budget! Enkel culinair genieten.

Food's up!

foodlovers spelen open kaart

Van ontbijt tot diner en alle snacks en tussendoortjes niet te vergeten: alles is inbegrepen in uw all-inclusive pakket. Elke bestemming biedt een geweldige selectie van verschillende gerechten en snacks op praktisch elk moment. Het kan een tijdje duren voordat u uw keuze heeft gemaakt tussen de heerlijke gevulde krab of de pizza bianca met ricotta kaas. Een kleine tip van ons: neem het beide!

Met of zonder ijsklontjes?

uw verfrissing zoveel u wenst

Overdag, 's nachts, alcoholisch of niet*: drankjes zijn all-inclusive en dus onbeperkt. Geen zorgen over de rekening als u de hele middag cocktails hebt gedronken bij het zwembad of gedoe over afrekenen na het diner met vrienden.

*Geserveerd bij de bar in een glas. We bieden een aantal dranken aan waarvoor een kleine toeslag verplicht is zoals brandy of whisky's.

Uzelf verzorgen is geen luxe

in feite is het gratis

Club Med gaat altijd over loslaten. Vergeet uw dagelijkse zorgen, luister naar uzelf, verzorgd uzelf, geniet van uw kinderen die opbloeien in een nieuwe omgeving. Ontspanning is niet alleen inbegrepen in uw pakket, het overspoelt u.

Adem in, adem uit en geniet

nu is het moment om alles los te laten

Ga naar de sauna of hammam voor een nieuwe jij! Trek rustig wat baantjes in het stilte zwembad voor volwassenen of neem een boek mee naar het witte strand en geniet van lezen aan het turquoise water. Het Club Med all-inclusive pakket biedt talloze manieren om te ontspannen. Rust uit, laat uzelf gaan. Bij Club Med kan het.

Ondertussen bij de kids

de kleintjes voelen zich thuis

Tussen de Club Med Baby Welcome, is er vrije toegang tot alle benodigdheden, en de activiteiten van de Mini Club Med (van 4 t/m 10 jaar) en onze Junior Club Med (van 11 t/m 17 jaar), geniet u van uw vakantie net zoveel als zij dat doen. U kunt een dutje doen bij het zwembad terwijl uw kinderen, onder goede begeleiding de vliegende trapeze uitproberen.

Vakantie is een bron van inspiratie

de platgelopen paden verlaten is een goed ding

Avond evenementen, ontdekkingsworkshops, optredens, concerten en veel meer. All-inclusive is het delen van geluk en relax momenten. Ontmoet nieuwe mensen, show uw dansmoves of ontdek een talent voor koken.

Welkom bij de meeste mooie sportclubs ter wereld

uw lichaam zal het geweldig vinden

Probeer uw volgende vakantie eens hoe waterskiën is in de blauwe wateren rondom de Bahama's, of hoe snowboarden in de Alpen voelt of speel golf aan Da Balaia. Groepslessen of openbaar, met of zonder coach: uw all-inclusive pakket opent deuren naar de meest mooie sporten in de wereld.

Vrije tijd: het meest belangrijke item in uw agenda

definieer het

U kent het wel.. Al die dingen waarbij u denkt: ´dat komt later, als ik tijd heb´... Yoga lessen volgen, uitgaan, nieuwe mensen ontmoeten en veel meer.