Vakantie in Florida

Trakteer uzelf op een all-inclusive vakantie in Florida in het Sandpiper Bay Village, gunstig gelegen aan de oevers van de St. Lucia-rivier, 2 uur van Miami. Een all-inclusive vakantie naar de Verenigde Staten is de garantie van een grootschalig verblijf vol ontdekkingen! Golfliefhebbers kunnen genieten van verschillende golfbanen, waaronder een 18-holes baan en de anderen zullen genieten van verschillende activiteiten aangepast aan het hele gezin: tennis, vliegende trapeze, Aquazumba, stand-up paddle of luieren aan de rand van de golfbaan of van het zwembad ...

Sandpiper Bay

All inclusive vakantie naar Florida met het hele gezin. Sandpiper, Florida, is de perfecte bestemming voor een all inclusive familievakantie. Golfen, tennissen, vliegende trapeze en een heuse circusschool voor de kinderen! Een golf vakantie in Florida is ook goed mogelijk in Sandpiper. Voor zowel de gevorderde golfer als de beginnende golfer is het in Florida optimaal genieten van de greens. U kunt ook veel andere sporten beoefenen zoals zeilen, fitness en tennissen.

Uw vakantie naar Florida: in het land van zon en plezier, all-inclusive!

Met de paradijselijke stranden en de palmbomen is deze zonnestaat meer dan een eenvoudige badplaats. Het is een manier van leven, een nationale schat.

Vertrek richting het zuiden: vlieg naar Florida voor een vakantie in de natuur

Uw all-inclusive vakantie naar Florida begint aan de westkust, op het eiland Sanibel om precies te zijn. Ontdek Bowman Beach, dat bekend staat om de vele schelpen, op drieënhalf uur van het Resort Club Med Sandpiper Bay. In het zuiden, in het puntje van de staat, kunt u het nationaal park Everglades bewonderen, een unieke plek in de natuur. Aan boord van een moerasboot steekt u dit gigantische subtropische moeras over, tussen de mangroven door en misschien ziet u onderweg wel krokodillen en andere alligators. Verruil vervolgens het continent voor de Keys. Deze archipel van 1700 betoverende eilandjes zit boordevol koraalrif en heeft een weelderige begroeiing.

ONTDEK DE IDEALE FAMILIEVAKANTIE IN FLORIDA

Amerikaanse cultuur en de zon

Keer terug naar het vasteland en rijd over de mooiste snelweg ter wereld. De Overseas Highway slingert meer dan 190 km over de oceaan. De volgende bestemming is Miami, op twee uur van het resort Club Med Sandpiper Bay. Hier ontdekt u een stad met vele invloeden. De architectuur van de wijken Little Havana, Art Deco District en Ocean Drive vertelt de geschiedenis van deze staat, die is beïnvloed door culturele diversiteit.In het Salvador Dalí Museum in Saint Petersburg vindt u een prachtige collectie, de grootste verzameling Spaanse kunstwerken, die gedurende een periode van 45 jaar is verzameld door een rijke industriegigant.

GENIET VAN DE ALL-INCLUSIVE FORMULE VAN CLUB MED

De magie van een vakantie naar Florida: een wereld vol plezier waar alles inbegrepen is

Florida heeft alles om aan uw wensen te voldoen. Op twee uur van het Resort Club Med Sandpiper Bay ligt de stad Orlando, waar u gegarandeerd plezier beleeft dankzij de gigantische pretparken. Beleef tijdens uw vakantie in Florida de beroemde scènes uit uw favoriete films in de Universal Orlando Studio. Duik vervolgens in de sprookjesachtige wereld van Disney in het grootste en eerste park Walt Disney World Resort. Om weer terug te keren in de werkelijkheid kunt u richting de golfbaan van Ponte Vedra Beach Resorts. Deze klassieke locatie uit de Amerikaanse competitie biedt een prachtig uitzicht over de oceaan.