Noord en Centraal Amerika

Een reis naar Amerika? Club Med stelt u verblijven van het topgamma voor in de Verenigde Staten, in Florida of in Centraal-Amerika, in Mexico! Dit gebied dat werd ontdekt door Christoffel Columbus is ondertussen uitgegroeid tot een gedroomde vakantiebestemming! Met haar stranden, zijn zon en de nabijheid van Miami hebben verblijven in Club Med Florida meer dan één troef voor een droomvakantie met het hele gezin. Hebt u zin in folklore, kleuren en een kennismaking met een cultuur met een rijke geschiedenis? Treed dan in de voetsporen van de Maya’s tijdens een vakantie in Mexico.

Mexico

Mexico, van de Oostkust tot haar stranden in het Westen biedt dit land haar bezoekers de mooiste tropische oerwouden, indrukwekkende Maya tempels, lange witte stranden en kristalhelder water. We kunnen nog wel even door gaan, maar boek Mexico en u bent direct overtuigd.

Bekijk meer informatie
Met vlucht

Verenigde Staten

Als vakantiebestemming bieden de Verenigde Staten werkelijk alles! Van kust to kust, Noord naar Zuid de meeste prachtige omgevingen en eindeloze mogelijkheden.

Bekijk meer informatie

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?