Familievakantie op Mauritius

Waar verblijven? Ontdek 3 Resorts voor families op Mauritius

Ontsnap met de familie op vakantie naar Mauritius

Van een wandeling door de natuur tot een middag op het strand: ontdek tradities die uw zintuigen zullen prikkelen en kom heerlijk tot rust met uw kinderen.

Het avontuur op Mauritius met de hele familie

Houdt uw gezin wel van avontuur? Haal de avonturier in u naar boven tijdens onvergetelijke excursies naar Le Morne Brabant op Mauritius. Een van de meest imposante bergen van de Indische Oceaan. Na deze ontmoeting gaat u naar Le Vanille Nature Park voor een spectaculair avontuur tussen de dieren, met onder andere reuzenschildpadden. Een familievakantie naar het eiland Mauritius is een verrassing voor iedereen.

INFORMATIE OVER ONZE KINDERCLUBS

Met het hele gezin naar Mauritius: een culturele vakantie

De excursies wekken de nieuwsgierigheid en de eetlust van de kinderen. Uw familievakantie naar Mauritius is de ideale gelegenheid om tradities uit de hele wereld te leren kennen. Van Divali tot een Chinees culinair festival: ontdek de feesten en tradities op Mauritius. Begin met een sagoo, typisch streetfood op Mauritius, en proef vervolgens van alles op het China Town Food & Cultural Festival in Port Louis. Een onvergetelijke ervaring.

MEER OM TE ONTDEKKEN OP MAURITIUS

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?