Malediven

Een reis naar de Malediven staat garant voor de ontdekking van een waar aards paradijs! Turkooisblauw en warm water, wit en fijn zand en tropische planten: de archipel van de Malediven is een ideale bestemming om zich af te zonderen van de rest van de wereld en te ontspannen. Voor uw vakantie op de Malediven stelt Club Med u een verblijf in Kani voor, gelegen op een privéatol dat als een tuineiland uitsteekt boven het turkooisblauwe water van de Indische Oceaan. U kunt ook kiezen voor een verblijf in een van de Eco Nature Villa's in een indrukwekkende lagune, op het eiland Gasfinolhu. Zowel in Kani als in Finolhu is alles voorzien om op de Malediven een onvergetelijke vakantie te beleven. Verken de adembenemend mooie zeebodem, ga kajakken op het doorzichtige water, geniet van het luxueuze comfort van de zwembaden en neem deel aan tal van sportactiviteiten voor jong en oud. De Club Med-ervaring, dat is de eenvoud van all-in verblijven combineren met de standing van luxevakanties!

Ontdek onze Resorts

Met vlucht

Luxe, rust en plezier: een vakantie naar de Malediven heeft het allemaal

Tientallen privé-eilanden, helder water, veelkleurige vissen en ongerepte stranden... U bent op de Malediven, een klein paradijs in de Indische Oceaan.

Uw vakantie op de Malediven, midden in een weelderige en romantische natuur

Een huwelijksreis of een onvergetelijke vakantie? Ga naar de Malediven. Dit kleine land is een natuurlijk wonder dat bestaat uit 1200 eilandjes, waarvan er slechts 200 bewoond zijn. Geniet van een all-inclusive vakantie op een van de onbewoonde eilandjes van de Malediven, met alleen de palmbomen, het fijne zand en het geluid van de golven. Bezoek de andere eilanden vanaf het resort Club Med Kani met een watervliegtuig en bewonder de gekleurde lagunes en de koraalriffen vanuit de lucht.

ONTDEK CLUB MED KANI EN HAAR SUITES OP PALEN

Duik naar een wereld vol schatten

Verlaat het luchtruim om de oceaan in te duiken. Uw vakantie naar de Malediven gaat verder naar het privé-eiland Ari, aan boord van een boot met glazen bodem: ideaal om het waterballet van de vissen rond de koraalriffen te zien. Duik vervolgens in het water van de Noordelijke Malé-atol bij Manta Point voor onverwachte ontmoetingen tijdens uw all-inclusive vakantie naar de Malediven: vanuit het resort Club Med Villa's Finholhu zwemt u met reuzenmanta's en walvishaaien. Ze zijn niet gevaarlijk en zullen niet dicht bij u komen.

ONTDEK DE MALEDIVEN MET HET HELE GEZIN

Tijdens uw all-inclusive vakantie naar de Malediven wordt u vriendelijk ontvangen, zoals het hoort op de Malediven

Naast een idyllisch landschap hebben de Malediven een veelzijdige identiteit, gesmeed door verschillende invloeden. Op Malé, wat in het Sanskriet 'groot huis' betekent, leert u in het nationaal museum over de Indiase, islamitische, boeddhistische en Portugese bevolkingsgroepen die samenleven in dit land. Malé is ook een eiland van tradities, dat is bijvoorbeeld te zien aan de pittoreske markt: tussen de kraampjes vol exotische en gekleurde vissen zorgen de folklore en handelsrituelen iedere dag weer voor een echt spektakel. Maar ook de vriendelijkheid van de bewoners die u in dit 'grote huis' ontvangen mag niet vergeten worden. Ze weten u altijd wel een adresje aan te raden waar u een lekker visje kunt eten of een verborgen eiland dat u kunt gaan ontdekken. Zo maakt u uw vakantie naar de Malediven onvergetelijk.

ONTDEK ALL-INCLUSIVE BY CLUB MED

Op huwelijksreis naar de Malediven?

De mooiste huwelijksreis beleeft u op de Malediven. Uw all-inclusive vakantie op de Malediven is de beste manier om romantische momenten te combineren met sublieme zandstranden, sportieve activiteiten en romantische diners voor tijdens zonsondergang.

Favoriet voor huwelijksreizen

Kani

Vakantie op de Maldiven: Resort Kani op de Malediven heeft alles om te genieten van een luxe all inclusive vakantie. Of je nu Maldiven of Malediven zegt, we bedoelen allemaal die mooie eilandenarchipel in de Indische Oceaan... Vakantie op de Maldiven is een droombestemming op een tropisch eiland. Voor veel mensen zijn de Maldiven dé vakantiebestemming voor een huwelijksreis, maar ook de ideale vakantiebestemming om te gaan snorkelen en de hele dag heerlijk aan het strand te liggen.

Resort Kani 4Ψ beschikt over een Zone 5Ψ:

  • Exclusieve Zone in het Resort 4Ψ
  • Luxe services 5Ψ
  • Luxueuze accommodatie: Suites op palen met toegang tot de zee
  • Hotelservice: ontbijtservice op de kamer, 's avonds champagne inbegrepen
  • Onbeperkt toegang tot de faciliteiten en services van het Resort 4Ψ
Met vlucht

Villa’s Finolhu

Ontdek op het eiland Gasfinolhu onze nieuwe Eco Nature Villa’s in een indrukwekkende lagune te midden van een uitzonderlijk natuurgebied. Op dit private en beschermde eiland dat zich uitstrekt over 5 hectaren, vormen onze 52 verfijnde Villa’s voor koppels het perfecte evenwicht tussen de moderne luxe en de natuurlijke charme van de Malediven. Of u nu Maldiven of Malediven zegt, we bedoelen allemaal die mooie eilandenarchipel in de Indische Oceaan. Bovendien bevindt het eiland zich op 5 minuten varen van het Resort Kani waardoor u ook van de voorzieningen en activiteiten die daar worden aangeboden, kunt genieten.

Exclusieve services op maat voor een uitzonderlijke vakantie:

  • Een butler per Villa
  • Ontbijt en tea-time geserveerd in de Villa en 24/24 à la carte roomservice
  • Services en exclusieve activiteiten: een gastronomisch restaurant
  • A la carte services: exclusieve Club Med Spa by ILA, privédiners in de Villa
Met vlucht

Deze bestemmingen spreken u wellicht ook aan:

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?