Familievakantie in Sicilië

Waar gaat de reis naartoe? 3 Resorts om te ontdekken in Sicilië met het gezin

Met vlucht

Stranden, tempels en vulkanen: Sicilië is de ideale plek voor een familievakantie

Sicilië spreekt tot de verbeelding dankzij de vele mythen en legendes, de schaduw van de vulkanen en de heerlijke zon op de stranden aan de Middellandse Zee.

Sicilië is het decor van al uw uitstapjes en avonturen

Eerste etappe van uw familievakantie naar Sicilië: de Etna beklimmen. Deze beroemde vulkaan onthult zijn geheimen als u de maanachtige hellingen beklimt. De vulkaan is niet de enige reus van het eiland. Ga daarna naar Messina waar u in augustus de Optocht van de Reuzen kunt bijwonen: 'Mata e Grifone'. Twee wagens met beelden erop worden door meer dan 10.000 personen vooruit getrokken. In deze vrolijke sfeer proeft u met het hele gezin het Siciliaanse ijs om even af te koelen.

INFORMATIE OVER ONZE KINDERCLUBS

De landschappen van Sicilië: geschikt voor een familievakantie

Om weer tot rust te komen in de natuur kiest u het ruime sop richting een van de 17 Eolische Eilanden. Het heldere water hier is zeer geschikt om te snorkelen. Om de flora aan land te ontdekken, gaat u naar het park Madonie. Liefhebbers van oude plantenresten kunnen hier allerlei fossielen verzamelen om mee te nemen als souvenir.

MEER OM TE ONTDEKKEN OP SICILIË

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?