Sicilië

Zin in een reis naar Sicilië? Het eiland Sicilië, een autonome Italiaanse regio, heeft een weergaloze schoonheid en biedt een gevarieerde mix van zee, bergen en vulkanen. Sicilië heeft haar eigen identiteit ontwikkeld en heeft een rijk cultureel patrimonium, met archeologische sites en Romaanse kunsten. Voor uw vakantie op Sicilië stelt Club Med u voor om de bestemming Kamarina te ontdekken. Dit resort bestaat uit typische bungalows en een elegant hotel waar u uw vakantie kunt doorbrengen met een perfect evenwicht tussen ontspanning, sportactiviteiten en culturele uitstapjes; De Club Med-ervaring beleven, dat is de eenvoud van all-in verblijven combineren met de standing van luxe vakanties.

Welkom in het land van de Etna waar steile straatjes en fleurige pleinen uitkomen op de Middellandse Zee. In dit Resort leert u Sicilië waarderen in de schaduw van de olijfbomen. Langs de geplaveide straatjes van het Villagio staat de bougainville in bloei. Het zeer fraaie zwembad ligt aan een mooie bloementuin en is het grootste van alle Resorts! In dit royale Resort van 96 hectare beleven klein en groot een heerlijke familievakantie waarbij op sportief vlak gekozen kan worden voor skaten, tennis of zeilen.

Vanaf 776 € In plaats van 913 € per persoon*
Met vlucht

Kamarina

Italië

In Resort Kamarina leert u Sicilië waarderen in de schaduw van de olijfbomen. Langs de geplaveide straatjes van het Villaggio staat de bougainville in bloei. Het zeer fraaie zwembad ligt aan een mooie bloementuin en is het grootste van alle Resorts!

In dit royale Resort van 96 hectare beleeft de hele familie een heerlijke vakantie.

Gelegen aan de rotsachtige kliffen, die uitkijken op de sprankelende wateren van de Middellandse Zee, is Club Med Resort Cefalù in Sicilië de perfecte plek voor een uitzonderlijke all-inclusive vakantie gewijd aan het verkennen van de Siciliaanse levensstijl, ontspannen en het opladen van uw batterijen.

Vanaf 1 459 € In plaats van 1 717 € per persoon*
Met vlucht

Cefalù

Italië