Sicilië

Zin in een reis naar Sicilië? Het eiland Sicilië, een autonome Italiaanse regio, heeft een weergaloze schoonheid en biedt een gevarieerde mix van zee, bergen en vulkanen. Sicilië heeft haar eigen identiteit ontwikkeld en heeft een rijk cultureel patrimonium, met archeologische plaatsen en Romaanse kunsten. Voor uw vakantie op Sicilië stelt Club Med u voor om de bestemming Kamarina te ontdekken. Dit Resort bestaat uit typische bungalows en een elegant hotel waar u uw vakantie kunt doorbrengen met een perfect evenwicht tussen ontspanning, sportactiviteiten en culturele uitstapjes; De Club Med-ervaring beleven, dat is de eenvoud van all-in vakantie combineren met de standing van luxe.

Waar te verblijven? 3 Resorts om de charmes van Sicilië te ontdekken

Met vlucht

Geschiedenis en legendes... u vindt het allemaal tijdens uw vakantie naar Sicilië

Maar Sicilië is meer dan een openluchtmuseum. Onder de mediterrane zon is hier geschiedenis geschreven.

Een vakantie vol ontdekkingen en antieke schatten op Sicilië

Begin uw avontuur in het schitterende Palermo. De grootste stad van het eiland is getekend door de Griekse, Romeinse en Normandische veroveringen. Bezoek het Paleis van de Normandiërs dat een van de mooiste voorbeelden van de Arabisch-Normandische architectuur is. Ontdek tijdens uw vakantie naar Sicilië het antieke gezicht van het eiland en bezoek de Romeinse villa Casale. Deze plek staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en staat bekend om de mozaïeken en het opvallend goede onderhoud. Een andere schat: Syracuse en het eiland Ortygia. Op een uur en 45 minuten van het resort Club Med Kamarina mengen de antieke Griekse invloeden van het theater, het barok van de kerken en de charme van de pittoreske straatjes zich. Een samenvatting van de Siciliaanse cultuur als u een uitstapje maakt vanaf een cruise met de Club Med 2.

STAP AAN BOORD VAN DE CLUB MED 2

Een eiland vol karakter en heerlijke gerechten

Sicilië ontdekt u ook via de keuken. Aan de westkust, in Cefalù, kunt u de lokale specialiteiten uitproberen. Neem een hap van de arancini, de gevulde rijstballetjes, of dineer tegenover de kathedraal, waar u de spaghetti met inktvisinkt kunt proeven. Beleef het allemaal tijdens uw all-inclusive vakantie naar Sicilië. Drink bij deze gerechten een Nero d'Avola, een rode wijn afkomstig van de hellingen van de Etna. In Catania, aan de voet van de vulkaan, vervolgt u uw vakantie op Sicilië met een lekkere wandeling naar de vismarkt. De lokale vissers stallen hier hun marktwaar uit en verkopen op een manier die de commedia dell'arte waardig is.

OOK BIJ ONZE ALL-INCLUSIVE GENIET U VAN ITALIAANSE GASTRONOMIE

Tussen de eilanden en vulkanen komt u niets tekort tijdens uw vakantie naar Sicilië

Sicilië is een hoogwaardige badplaats aan de Middellandse Zee. Maak tijdens uw vakantie naar Sicilië een uitstapje naar Cefalù: op het strand heeft u een prachtig uitzicht over het dorp. Voor wat meer sensatie gaat u op twee uur van het resort Club Med Kamarina naar de maanachtige hellingen van de Etna waar warme gassen ontsnappen uit de talrijke kegels en kraters. De Stromboli is ook nog actief en biedt een paradijselijk decor met de Eolische eilanden en het strand van Forgia Vecchia op de achtergrond. Dat is ook Sicilië: de kunst van het ontspannen.

GENIETEN MET HET HELE GEZIN

CEFALÙ, HET EERSTE RESORT 5§ IN EUROPA

De heropening van een mythe

In de zomer van 2018 heropende het legendarische Club Med Cefalù: het eerste 5 Trident-resort in Europa.
Trakteer uzelf op een all-inclusive vakantie op Sicilië in de Italiaanse zon en ontdek de vele voordelen van Cefalù: culturele ontdekkingen, Siciliaanse gastronomie, welzijn en kennismaking met verschillende sportactiviteiten staan op het programma van deze topervaring.

ONTDEK HET NIEUWE RESORT CEFALÙ 5§

Geschiedenis en legendes... u vindt het allemaal tijdens uw vakantie naar Sicilië

Maar Sicilië is meer dan een openluchtmuseum. Onder de mediterrane zon is hier geschiedenis geschreven.

Meer weten?

Club Med biedt ook verschillende cruises aan boord van de Club Med 2 naar Sicilië. Als u dat wenst, kunt u uw cruise mixen met een all-inclusive vakantie in de Resorts Kamarina of Cefalù.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?