Griekenland

Zin in een reis naar Griekenland of naar de Griekse eilanden? Voor uw vakantie in Griekenland stelt Club Med u all-in luxe vakanties voor om een unieke ervaring te beleven in het resort Gregolimano, gelegen op het eiland Evia aan het azuurblauwe water van de Egeïsche Zee. Met Club Med kunt u uw vakantie in Griekenland doorbrengen in een eigentijdse designomgeving, met logies in Deluxe bungalows. U kunt uw dagen vullen met tal van activiteiten: waterski, wakeboard, tennis en zelfs vliegende trapeze en circusactiviteiten. Allemaal activiteiten waarvan u onbeperkt kunt genieten tijdens de hele duur van uw vakantie.

Gregolimano

Gregolimano is de ideale keuze voor een all-inclusive vakantie aan zee. Met een feestelijke en familiale focus is dit Club Med Resort op het eiland Evia een prachtige oase tussen het strand en de olijfgaarden. Geniet van een droomvakantie - duik eerst het blauwe water van de Egeïsche Zee in of zwaai uzelf af... op de waterski's.

Vakantie in Griekenland: een all-inclusive reis in de tijd

Ga op vakantie naar Griekenland, daar waar alles is begonnen en bewonder de stralende kleuren van de Middellandse Zee.

Een vakantie in het land der fantasie, all-inclusive naar Griekenland

Ontdek Griekenland, de wilde en landelijke geuren, bezoek de kloosters van Meteora vanaf het resort Club Med Gregolimano. Dit monument is gebouwd tussen hemel en aarde, op de top van een spectaculaire rotsachtige berg. Neem vervolgens de weg richting Athene en de Akropolis, de legendarische heuvel waar het Parthenon al eeuwenlang staat. Reis aan boord van de Club Med 2 naar de Cycladen en de duizend kleuren blauw van Mikonos en Santorini. Dit zijn twee prachtige eilanden van het paradijselijke Griekenland dat u van eiland tot eiland en, van archeologische site tot archeologische site moet ontdekken tijdens uw all-inclusive vakantie.

KOM AAN BOORD VAN DE CLUB MED 2 EN ZEIL IN DE MIDDELLANDSE ZEE

Terug naar de oorsprong van de moderne wereld

Breid tijdens uw vakantie naar Griekenland uw historische kennis uit door het museum van Eretria op Euboea te bezoeken. Het museum in deze badplaats stelt een indrukwekkende collectie voorwerpen en overblijfselen tentoon. Uw all-inclusive vakantie naar Griekenland brengt u vervolgens naar het noorden, naar Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland. Een jonge stad die trots is op het historische erfgoed. Ontdek dit erfgoed terwijl u de kerk van Agios Pavlos bekijkt of het archeologisch museum bezoekt waar bijzondere mozaïeken te zien zijn.

ONTDEK GRIEKENLAND MET UW FAMILIE

Overheerlijk Griekenland: uw all-inclusive vakantie in het teken van Dionysos

Aan de natuur en het historische erfgoed is ook een cultureel en gastronomisch erfgoed verbonden. Met typisch mediterrane specialiteiten is Griekenland een droombestemming voor liefhebbers van lekker eten en voor wie graag nieuwe dingen proeft. Er is toch niets beter dan een ijskoud glas ouzo, een bord zeevruchten, dakos of moussaka aan de kust van Santorini, in de schaduw van de olijfbomen?

LOKALE SPECIALITEITEN: OOK ALL-INCLUSIVE BY CLUB MED

Wist je dat?

Club Med biedt verschillende vakantie-ervaringen om Griekenland te verkennen: cruises, tours, het Resort + 3/4 ontdekkingsdagen... Kies de vakantie die jij wil!

Zeil mee met de Club Med 2

Een uitzonderlijke cruise en alles inclusief

Elke zomer reist de Club Med 2 over de hele Middellandse Zee en maakt vele stops in Griekenland: Athene, Mykonos, Naxos...

Deze bestemmingen spreken u wellicht ook aan:

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?