Turks & Caicos

Zin in een reis naar de Caraïben? Ontdek de Turks- en Caicoseilanden in het zuidoosten van de Bahama's. De acht Turks- en Caicoseilanden, voormalige kapersschuilplaatsen, zijn nu een droombestemming voor wie wil genieten van een verblijf in een aards paradijs! Dit luxe Club Med Resort, gelegen in Turquoise en voorbehouden voor volwassenen, is een ideale plek voor vakantie onder vrienden of op uw eentje. U geniet van een all-inclusive luxe vakantie in de prachtige omgeving van de Caraïben, waar u onbeperkt kunt feesten op het strand! Kom na een wilde nacht weer op krachten door ontspanning op het witte zandstrand af te wisselen met een zwempartijtje in het turkooisblauwe water. Deze reis naar Turquoise in de Caraïben zal ongetwijfeld een onvergetelijke indruk nalaten! U geniet van de eenvoud van een all-in verblijf en het comfort van een luxe vakantie.

Turkoise

De acht Turks en Caicos eilanden, voormalige kapersschuilplaatsen ten zuidoosten van de Bahamas, zijn nu een droombestemming en een duikersparadijs. Resort Turkoise ligt in Grace Bay, in het Noordoosten van het hoofdeiland Providenciales (Turks en Caicos). Langs een paarlemoeren zandstrand dat zich uitstrekt zover het oog reikt, staan de kleurrijke bungalows tussen de hibiscusplanten.

Resort Turkoise is bedoeld voor volwassenen die hier de hele dag kunnen sporten en daarna nog tot diep in de nacht kunnen dansen.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?