Turks & Caicos

Zin in een reis naar de Caraïben? Ontdek de Turks- en Caicoseilanden in het zuidoosten van de Bahama's. De acht Turks- en Caicoseilanden, voormalige kapersschuilplaatsen, zijn nu een droombestemming voor wie wil genieten van een verblijf in een aards paradijs! Dit Club Med-dorp, gelegen in Turquoise en voorbehouden voor volwassenen, is een ideale plek voor vakantie onder vrienden of op uw eentje. U geniet van een all-inclusive luxe vakantie in de prachtige omgeving van de Caraïben, waar u onbeperkt kunt feesten op het strand! Kom na een wilde nacht weer op krachten door ontspanning op het witte zandstrand af te wisselen met een zwempartijtje in het turkooisblauwe water. Deze reis naar Turquoise in de Caraïben zal ongetwijfeld een onvergetelijke indruk nalaten!
U geniet van de eenvoud van een all-in verblijf en het comfort van een luxe vakantie.

De acht Turks en Caicos eilanden, voormalige kapersschuilplaatsen ten zuidoosten van de Bahamas, zijn nu een droombestemming en een duikersparadijs. Resort Turquoise ligt in Grace Bay, in het Noordoosten van het hoofdeiland Providenciales (Turks en Caicos). Langs een paarlemoeren zandstrand dat zich uitstrekt zover het oog reikt, staan de kleurrijke bungalows tussen de hibiscusplanten.

Resort Turquoise is bedoeld voor volwassenen die hier de hele dag kunnen sporten en daarna nog tot diep in de nacht kunnen dansen.

Cruise vakantie - Welkom aan boord van de Club Med 2! Dit prachtige cruiseschip legt 's winters aan bij verschillende eilanden in het Caribisch Gebied en de Zuid-Amerikaanse kust.