Familievakantie in Martinique

Waar te verblijven? Geniet van een all-inclusive familie verblijf in Club Med Les Boucaniers

Les Boucaniers

Les Boucaniers ligt in het zuidwesten van Martinique, tussen de baai van Arlet en het uiterste puntje van Les Salines en is al sinds 1969 een geliefde bestemming voor wie van mooie natuur en romantiek met de Creoolse slag houdt.

In de schitterende Marinbaai op Martinique liggen de bungalows verscholen in een tropische tuin vlakbij het goudgele zandstrand. In dit Resort op Martinique kunt u tijdens uw vakantie, alleen of samen, alles en nog veel meer beleven, zoals watersporten, schoonheidsbehandelingen in de Club Med Spa*, het strandleven aan de Caribische Zee en heerlijke gerechten uit de Creoolse keuken.

Familievakantie naar Martinique, een enerverend eiland

Martinique heeft veel te bieden: excursies op zee, op het vasteland of in de bergen. Ga met de familie aan land op Martinique!

Haal de Indiana Jones in u naar boven en zoek het avontuur op

Neem uw familie mee naar de meest intrigerende plekken op Martinique! Ga de hoogte in tijdens het boomklimmen in het park Mangofil, op 45 minuten van het resort Club Med Les Boucaniers. Midden in het tropische bos kunt u tot 18 meter omhoog klimmen! Doe vervolgens alsof u een schipbreukeling bent op het legendarische witte zandstrand van Grande Anse des Salines. Tijdens uw familievakantie naar Martinique zwemt u in het rustige water, ook ideaal voor de kleintjes.

ONTDEK DE WATERSPORTEN BIJ CLUB MED

Gedenkwaardige, culturele uitstapjes tijdens uw familievakantie naar Martinique

Geef uw kinderen een onvergetelijke ervaring mee door ze kennis te laten maken met de lokale cultuur. Woon een geweldig cultureel evenement bij, zoals het Carnaval van Fort-de-France, en kom in de feestsfeer van het eiland. Ontdek tijdens uw familievakantie naar Martinique meer bijzondere geheimen over de Antilliaanse vulkanen in het Centre de Découverte des Sciences de la Terre in Saint-Pierre. Maak ten slotte een wandeling door de majestueuze tropische tuin van Balata om de prachtige flora te zien in een typisch creoolse architectuur.

ONTDEK MEER OVER MARTINIQUE

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?