Familievakantie in Thailand

Waar te verblijven? Club Med Phuket is ideaal voor familievakanties

Phuket

De bungalows zijn zogenaamde longhouses, gebouwd volgens de lokale traditie en ingericht met teakhout, zijde en marmer. In de idyllische tuin waar yoga wordt beoefend onder de frangipangi heerst een serene rust. Volwassenen en kinderen ervaren de mystieke sfeer van Phuket als een weldaad en ontdekken de Thaise cultuur.

Resort Phuket werd geheel gerenoveerd door de Studio Marc Hertrich et Nicolas Adnet.

Met vlucht

Een familievakantie naar Thailand

Van de weelderige natuur tot de tempels, van de eilanden tot de onderwaterwereld: Thailand schudt de avonturiers in kinderen wakker.

Thailand is leuk en vol cultuur

De naam komt van de drie grenzen die hier samenkomen: die van Laos, Birma en Thailand. Met de rijke beplanting is de Gouden Driehoek een prachtige plek voor een excursie met de hele familie om de tempels te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld de tempel van Doi Tung op een hoogte van 1700 meter of de non-conformistische witte tempel Wat Rong Khun met de brug. Een minstens zo bijzonder spektakel tijdens uw vakantie naar Thailand zijn de vele drijvende markten, zoals die van Chiang Mai. Jong en oud zal versteld staan van deze traditionele samenkomst van winkeliers en klanten die zich verplaatsen in kano's.

INFORMATIE OVER ONZE KINDERCLUBS

Uw familievakantie naar Thailand: een duik in het paradijs

Nadat u heeft kennisgemaakt met de monumenten en tradities vervolgt u uw familievakantie in Thailand met een snorkelavontuur in een van de mooiste watergebieden ter wereld: de eilanden Surin en Similan. Beleef onvergetelijke momenten onder water en ontmoet de tropische vissen die diep in het Andamanse Zee leven.

MEER ONTDEKKEN IN THAILAND

Misschien vindt u dit ook leuk...

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?