Familievakantie in Japan

Waar te verblijven? Ontdek onze resorts voor een familievakantie in Japan

Japan: familievakantie in popcultuur

Videospellen, manga en popcultuur: Japan is een droombestemming voor kinderen.

Neem de tijd voor uw fantasie

Een land vol geschiedenis met schitterende landschappen: Japan is een bestemming met vele mogelijkheden. Spreek de verbeelding van uw kinderen aan bij het middeleeuwse kasteel Shuri dat vroeger bewaakt werd door de samoerai en dat het decor was voor het videospel 'Call of Duty: World at War'. Blijf in Okinawa en duik met uw hele familie in het water van het nationaal park van de Kerama-eilanden. Bewonder tijdens het snorkelen de lange, wilde kustlijn en de vele exotische soorten die in het koraalrif leven.

Meer rondreizen door Japan

Er gaat een wereld voor u open tijdens uw familievakantie naar Japan

Na een bezoek aan het strand is het tijd voor de pistes van Hokkaido en vervolgens brengt u een bezoek aan Tokyo Disneyland. In dit beroemde attractiepark reist u naar het einde van de wereld en verder met de Space Mountain. U hoeft de droomwereld daarna niet te verlaten. Dompel u onder in de wereld van de videospelletjes, slenter door de winkelstraten (shotengai) en bezoek de tijdloze arcades waar de hele familie zich zal vermaken.

En buiten de excursies om bieden we kinderclubs voor klein en groot

Dit kan u ook leuk vinden...

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?