Familievakantie in Indonesië

Waar te verblijven? 2 Resorts op de charme van Indonesië met de famile

Met vlucht

Indonesië: een onvergetelijke familievakantie

In dit stukje paradijs met een rijke natuur beleeft u een uitzonderlijke familievakantie.

In dit land leven de meest ongelooflijke soorten

Achter deze kleurrijke en bijzondere natuur gaan allerlei diersoorten schuil. Bewonder met uw familie de zeldzame soorten in Indonesië, zoals de komodovaranen op het eiland Komodo of de honderd jaar oude zeeschildpadden op de Gili-eilanden. Minder exotisch, maar toch indrukwekkend: in het nationaal park van Tanjung Puting ziet u de beroemde orang-oetans die de trots van deze regio zijn.

ONTDEK MEER VAN INDONESIË

Beleef het spektakel der natuur met uw familie in Indonesië

De pracht en praal van de natuur maakt uw vakantie in Indonesië een heerlijk moment voor de hele familie. In de beschermde omgeving van de tempels worden culturele uitstapjes sensationele ontdekkingstochten. Op 40 minuten van het resort Club Med Bali vindt u de tempel van Uluwatu, op een klif van 70 meter hoogte. Vanaf hier heeft u een uitzicht van 360° over de oceaan. Twee uur richting het noorden vindt u de tempel Tanah Lot: deze plek midden in de oceaan is bereikbaar bij eb en de zonsondergang is hier een schitterend spektakel voor u en de kinderen.

Misschien vindt u dit ook leuk...

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?