Indonesië

Een reis naar Indonesië is een ideale gelegenheid om ongelofelijke en theatrale landschappen te ontdekken. Weelderig en tropisch woud, turkooisblauw water, wit en fijn zand: de Indonesische eilanden zijn een ideale bestemming om een andere omgeving op te zoeken en tot rust te komen. Geniet tijdens uw vakantie in Indonesië van een all-in luxeverblijf in de luxe Club Med Resorts Bali of Bintan Island. Op Bali, het godeneiland, ontdekt u tussen de tempels, de zee en de rijstvelden een Balinese architectuur die onmiddellijk een gevoel van sereniteit zal overbrengen. Op Bintan Island, een eiland ten zuiden van Singapore, verblijft u in bungalows van het topgamma met uitzicht op de zee en weelderige tuinen. Met Club Med kunt u uw verblijf in Indonesië kracht bijzetten met tal van aangepaste activiteiten voor het hele gezin, zodat iedereen blijvende herinneringen overhoudt aan deze vakantie!

Waar te verblijven? 2 Resorts om de charmes van Indonesië te ontdekken

Met vlucht

Vakantie in Indonesië: betoverende eilanden en een all-inclusive verblijf bij Club Med

Op de grootste archipel van de wereld, waar vulkanen boven de paradijselijke stranden en de immense jungle uitsteken, beleeft u een authentieke en fascinerende ervaring. Geniet van uw all-inclusive vakantie naar Indonesië.

De natuur is als een betoverende mozaïek en biedt een onvergetelijke ervaring tijdens uw all-inclusive vakantie naar Indonesië

Wijk af van de gebaande paden tijdens uw all-inclusive vakantie naar Indonesië. Vanaf het resort Club Med Bali bezoekt u het nationaal park van Komodo en de Kleine Soenda-eilanden op een paar uur vliegen. Ontdek de komodovaranen in deze spectaculaire omgeving. Deze dieren kunnen wel drie meter lang worden. Terug in de omgeving van uw resort kunt u de Gili-eilanden met de paradijselijke stranden bezoeken. Gili Air heeft oneindige zandstranden vol palmbomen; in deze heerlijke omgeving komt u echt tot rust.

ONTDEK BALI

Javaanse en Balinese pracht voor spirituele ontspanning

Tijdens een vakantie in Indonesië neemt uw karma u mee naar eeuwenoude tempels. Op het eiland Java raakt u geïnspireerd door de spiritualiteit van de boeddhistische tempel van Borobudur en de Hindoeïstische tempel van Prambanan. Ervaar de magische zonsondergang bij deze stenen stoepa's, met de tropische jungle op de achtergrond. Op Bali combineert u uw spirituele reis bij de tempel van Uluwatu met prachtige panorama's. Op 40 minuten van het resort Club Med Bali biedt deze tempel een uitzicht over 360°. U kijkt over de oceaan vol surfers richting het buureiland Lombok.

ONTDEK BINTAN ISLAND

In Indonesië beleeft u meer dan een all-inclusive vakantie; het is een sportieve en complete ervaring

Begin aan de sportieve etappe van uw vakantie met allerlei ontdekkingen. In Indonesië heeft u volop keuze! Op het eiland Flores zijn verschillende plekken waar liefhebbers van de zee kunnen duiken naar het schitterende koraal. Op het eiland Java komen wandel- en klimliefhebbers handen en voeten tekort: in de regio Kawa Ijen zorgen de vulkanen en tropische natuur voor een uniek avontuur. Een meer dagelijkse, maar toch sportieve activiteit vindt u op vijf minuten van het resort Club Med Bali Bintan Island. Hier kunt u de green van de Ria Bintan Golf Club uitproberen. Er worden ook yogasessies gehouden. Maak tijdens uw vakantie naar Indonesië kennis met de zen-houding...

BELEEF INDONESIË SAMEN MET UW GEZIN

Meer weten?

Club Med biedt u verschillende vakantie-ervaringen om Indonesië te verkennen: per rondreis of in een Resort + 3/4 ontdekkingsdagen te combineren. Kies de all-inclusive vakantie die bij u past!

Deze bestemmingen spreken u wellicht ook aan

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?