China

Een reis naar China is de gelegenheid om niet alleen een van de oudste beschavingen ter wereld te ontdekken, maar ook uiteenlopende landschappen: turkooisblauw water en wit zand, voorouderlijke berg en weelderige natuur, rijstvelden en rivieren - China is een land met duizend facetten. Kies uw verblijf afhankelijk van uw wensen: Sanya, Guilin, Yabuli of Beidahu. En trek erop uit om in China de Club Med-ervaring te beleven. In elk Club Med Resort kunt u genieten van all-inclusive vakanties en een servicekwaliteit van topklasse, om van uw vakantie een onvergetelijk moment van luxe te maken.

Sanya

Gelegen op het zuidelijkste puntje van het eiland Hainan ligt Sanya, ook wel bekend als "het Hawaï van China". Het heeft een tropisch klimaat, vergelijkbaar met het Caribisch gebied. U vindt hier witte zandstranden langs de glinsterende turquoise wateren van de Zuid-Chinese Zee en prachtige flora en fauna behoren tot de natuurlijke rijkdommen van deze paradijselijke omgeving.

Sportliefhebbers worden verleid door de verschillende sporten op zowel land als zee: zeilen, windsurfen, vliegende trapeze, wandelen en meer.

Als je verlangt naar een ontspannen ik-tijd, is de Club Med Spa by Comfort Zone uw place to be. Je kunt Sanya niet verlaten zonder een bezoek aan de Nanshan Tempel en haar 108-meter hoge standbeeld van Bodhisattva Guanyin.\

Let op: Het zwembad met waterglijbaan van het kinderzwembad is tot nader order niet beschikbaar.

Met vlucht

Guilin

Een majestueuze en goed bewaarde omgeving: de rivier Li, terrasvormige rijstvelden, mysterieuze grotten en bergen. Resort Guilin is omgeven door een park met ongeveer 200 moderne beeldhouwerken van internationale kunstenaars.

Resort Guilin bestaat uit twee hotels met eigentijds design, met ruime kamers (30m2 tot 122 m2).

Activiteiten om te ontspannen, Spa*, tai chi, Art Studio... uw hart ophalen aan sensaties: vliegende trapeze, klimmen, grotten verkennen en boottochtjes op het meer.

Met vlucht

Yabuli

Skiën in China? Bij Club Med is alles mogelijk! Yabuli is het topskiresort van China, gelegen in de provincie Heilongjiang. Voor een echt originele all-inclusive skivakantie heet Club Med u welkom in het prachtige Yabuli Resort, voor de geneugten van wintersport in combinatie met de kans om een totaal nieuwe wereld te ontdekken.

Beidahu

Club Med Beidahu heeft alle ingrediënten voor de beste wintersportvakantie! Het gebied van Jilin in Noord-Oost China hostte de Aziatische Winter Spelen in 2007 en staat bekend om een gebied dat geschikt is voor beginners en gevorderden.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?