Zwitserse Alpen

Een skivakantie in de Zwitserse Alpen? Ja! De Zwitserse Alpen doen niet onder voor de Franse naamgenoot! Saint-Moritz Roi Soleil en Villars-sur-Ollon behoren tot de populairste skioorden onder skiërs en snowboarders. Een skivakantie in de Zwitserse Alpen staat garant voor prestigieus skiplezier in de gebieden van Jungfrau Top Ski, Haute-Engadine en de Alpen van de Vaud. Tijdens een skivakantie in Zwitserland met Club Med, geniet u van de eenvoud van all-in vakanties gecombineerd met de standing van luxevakanties. Al onze wintersportresorts zijn uitgerust met infrastructuren van topklasse, er wordt dagelijks een lekkere en verfijnde keuken geserveerd, en onze teams zorgen voor de huur van het materiaal, voor uw skipas en zelfs voor uw kinderen!

Saint-Moritz Roi Soleil

Het zeer kosmopolitische en elitaire Sankt Moritz is de bakermat van de wintersport. Resort Saint-Moritz Roi Soleil, waar luxe en traditie heel gewoontjes samengaan, ligt in de buurt van het centrum voor paardenraces, windhondenraces en polowedstrijden, maar ook bij de beroemde Cresta Run op het nabijgelegen bevroren meer.

In deze ongedwongen vakantiewereld beleven ouders en kinderen na een dag skiën, nog meer sneeuwplezier met sleetje rijden op het speelveld.

Villars-sur-Ollon

Villars ligt op 1.300m hoogte in de Zwitserse Alpen.

Het Zwitserse wintersportoord Villars-sur-Ollon was een van de eerste plaatsen waar wintersporten in de jaren twintig van de vorige eeuw in de mode kwam.

De herinnering aan die tijd wordt levendig gehouden door het tandradbaantje en het paleis waarin Villars-sur-Ollon is gevestigd.

Villars is zeer geschikt voor een familievakantie in de Zwitserse Alpen.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?