Italiaanse Alpen

Een vakantie in de Italiaanse Alpen? De Italiaanse Alpen genieten internationale faam, en terecht! Met haar legendarische gastronomie en de Romeinse overblijfselen is Italië een bestemming die fascineert. En de Italiaanse Alpen zijn geen uitzondering, met de wandelpaden, de skipistes en de Italiaanse gastvrijheid. Voor uw vakantie in de Italiaanse Alpen kunt u genieten van het comfort van Cervina, aan de mythische gletsjer van de Matterhorn, of het resort Pragelato Vialattea te midden van het op 1 na grootste skigebied van Europa! Om ten volle te genieten van uw vakantie in de Italiaanse Alpen stelt Club Med u voor om de eenvoud van all-in verblijven te combineren met de standing van een luxevakantie. Kies uw bestemming en laat los.

Het Resort ligt op een hoogte van 2.050 in de pure berglucht. Het hotel is met authentieke en originele materialen ingericht en biedt een aangename en gezellige sfeer in het topsegment voor het hele gezin.
U kunt heerlijk ontspannen in de Club Med Spa* by DECLÉOR. Vanaf het zonnige terras kijkt u uit over het skigebied dat tot in Zwitserland doorloopt.

Vanaf 1 239 € In plaats van 1 408 € per persoon*
Met vlucht

Cervinia

Italië

Een charmant Resort in chaletstijl, in de natuur van de Piémont, op 1600 meter hoogte. Maak kennis met La Dolce Vita in Italië! Het Resort ligt in het grote skigebied Vialattea, waar de Olympische Winterspelen van 2006 werden gehouden. Het bestaat uit een centraal gedeelte met daar omheen 20 comfortabele chaletgebouwen.

Een ideale bestemming voor families, met kinderopvang, zodat ouders onbezorgd kunnen genieten van La Dolce Vita. Dankzij de skilift die vanaf de Skiroom vertrekt, staat u in 4 minuten op de pistes om Vialattea en Pragelato te ontdekken.