Tijdens een zomervakantie in de bergen geniet u van de frisse berglucht, de ruimtelijkheid van het berglandschap en sensationele sportactiviteiten. Laat u charmeren door onze hooggelegen Resorts in de bergen en ontdek de troeven van een zomerse bergvakantie bij Club Med.

Les Arcs Panorama

Het Resort 'Les Arcs Panorama' is ideaal gelegen in de familiale wintersportbestemming 'Les Arcs 1600' . Hier beleeft u een high-end ervaring voor een all-inclusive verblijf in de Alpen. Dit is de perfecte combinatie van sport en ontspanning.

Grand Massif Samoëns Morillon

Een all-inclusive vakantie bij Grand Massif Samoëns Morillon betekent een verblijf in een prachtig eigentijds Resort, gelegen in een uitzonderlijke, adembenemend mooie omgeving. Ontdek de prachtige gezonde bergomgeving, perfect voor het opladen van uw batterijen, geniet van sportactiviteiten voor alle leeftijden en ontdek de schoonheid van de regio.

Peisey-Vallandry

Geniet in de zomer van het plezier in de bergen. De lariksbossen en meren rondom het Peisey-Vallandry Resort voegen pit en sereniteit toe aan uw all-inclusive vakantie in de bergen. Met wandelingen en mountainbiketochten, het zwembad met uitzicht op de vallei, heeft Peisey-Vallandry alles wat u nodig heeft voor een zomervakantie met het gezin in het hart van de natuur.

Pragelato Vialattea

De Piemonte zit vol verrassingen! Het Pragelato Vialattea Resort is ideaal gelegen in een Alpenvallei en heet u welkom voor een all-inclusive gezinsvakantie in een prachtig chalet. Met een subliem panorama als achtergrond voor alle zomerse bergactiviteiten die u maar kunt wensen, verkent u dit Alpengebied te voet en met de fiets, of bewondert u het spectaculaire uitzicht vanaf het zwembad en het terras van Club Med. Het enige wat u hoeft te doen is glimlachen, u bent op vakantie!

Valmorel

Ontdek de Savoy-regio van Frankrijk met Club Med. Valmorel Club Med is ontworpen voor gezinnen die op zoek zijn naar een zomervakantie waar tijd en ruimte is om te wandelen en fietsen in de verkwikkende berglucht. Uw all-inclusive gezinsvakantie in Valmorel heeft alles wat u zich maar kunt wensen van een zomerverblijf in de bergen.

Chalet-appartementen Valmorel

Het hele jaar door doet Club Med er alles aan om u het allerbeste te bieden. Voor uw all-inclusive zomervakantie in de bergen, zult u genieten van de ruime Valmorel Chalet-Appartments. Dit uitzonderlijke Club Med Resort garandeert u puur geluk, of het nu gaat om een gezinsvakantie of een intiemere vakantie die u zoekt. Totaal comfort en uitzonderlijke omgeving - schoonheid is waar Valmorel voor staat!

Serre-Chevalier

Kom deze zomer uw batterijen opladen in Serre-Chevalier. Club Med verwelkomt u in haar Resort, gelegen in een prachtige vallei, met een scala aan activiteiten. Op een hoogte van 1.400 meter is het stenen en houten hotel een hartelijke, authentieke oase in perfecte harmonie met de bergomgeving. Trakteer uzelf met familie of vrienden op een actievolle all-inclusive vakantie in de vrije natuur en bereik de top van uw formulier.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?