Familievakantie in Marokko

Waar te verblijven? 3 Resorts om de charmes van Marokko met uw familie te ontdekken

Ga op familievakantie naar Marokko.

Laat u meevoeren door het geluid van de golven en raak betoverd door het rumoer op de bazaar: een familievakantie naar Marokko is een groot avontuur en ideaal voor heerlijke ontspanning op een nieuwe plek.

De ontdekking van een cultuur.

Wandelingen over de bazaar of op ontdekkingstocht door de woestijn om de cultuur van de Bedoeïenen te leren kennen: uw familievakantie naar Marokko staat in het teken van delen en samen beleven. Samen ontmoet u een volk dat ontspanning, geschiedenis en een nomadische leefstijl combineert. Vanaf de resorts Club Med Agadir en Marrakech ontdekt u de medina van Essaouira met een mix van Europese en Arabisch-islamitische architectuur. Deze wijk staat ook vermeld op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Of bezoek de kasba van Taourirt; een oud, Berbers kasteel.

MEER ONTDEKKEN VAN MAROKKO

Uw familievakantie naar Marokko staat in het teken van magische momenten.

Uw familievakantie naar Marokko is hét moment om te genieten samen met uw kinderen. Ontspan aan het water en geniet van de rustige stranden waar ook toezicht aanwezig is. Waterparken en watersporten mogen niet ontbreken op het programma met Oasiria: een park met 9 miljoen vierkante meter aan water en 20 attracties. Meer richting het oosten kunt u met de hele familie op excursie naar Merzouga, een dorpje in de Sahara dat bekend staat om de hoogste duinen van Marokko. Om even te lachen tijdens uw vakantie bezoekt u het Festival Marrakech du rire, geleid door Jamel Debbouze.

KINDERCLUBS NAAR LEEFTIJDEN

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?